Principal » Internet » Smartphone-urile ieftine Xiaomi vor fi foarte ieftine. Xiaomi Redmi merge cu Android Go

Smartphone-urile ieftine Xiaomi vor fi foarte ieftine. Xiaomi Redmi merge cu Android Go

Internet : Smartphone-urile ieftine Xiaomi vor fi foarte ieftine. Xiaomi Redmi merge cu Android Go

Smartphone-urile Xiaomi se bucură de o bună reputație în principal datorită unui raport de calitate excelent pentru bani, dar datorită "slăbiciunii" Android poate fi mai ieftin. Regulatori de piață electronică în Singapore au aprobat specificațiile smartphone-urilor numite Xiaomi Redmi Go, care poate fi primul smartphone Xiaomi cu Android Go.

Xiaomi Redmi Go (Modelul M1903C3GG) a fost deja aprobat pe piața europeană de CEE și american de către FCC, astfel încât debutul pe mai multe continente este pregătit.

Specificații Xiaom Redmi merge

Certificatele Singaporski IMDA și American FCC conțin, de asemenea, fragmente ale specificației Xiaomi Redmi. Acesta este un dispozitiv dual-SIM cu suport WiFi 2,4 GHz și Bluetooth 4.2. Dimensiunile sale sunt de 141 × 71 mm (grosimea nu este cunoscută). Astfel de proporții indică un ecran cu un raport de 18: 9 și o diagonală de aproximativ 5,9 țoli. Dacă suspiciunile despre prezența Android pe ea se va dovedi a fi corectă, va avea 1 GB RAM.

Fragmentul certificatului din Singapore / NashvillechotterClass.COM

Bârfe despre premiera și prețul

Este mai puțin cunoscut despre prețul și data posibilei prim-ministrului Xiaomi Redmi Go. În martie 2018, au apărut un zvonuri că Xiaomi va introduce un smartphone european Android pe piață, costă rotund 100 de euro, dar nu au funcționat încă. Posibil, totuși, că acest smartphone este Xiaomi Redmi Go, iar premiera a fost mutată din anumite motive. Probabil vom afla în primăvara anului 2019.

Sigur că Xiaomi nu face rău - în cele din urmă concurenții mai mari, cum ar fi Huawei sau Samsung, au premiera smartphone-urilor Android în spatele lui.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu