Principal » Internet » Tango PC - o casă mică de calculator

Tango PC - o casă mică de calculator

Internet : Tango PC - o casă mică de calculator

Tango PC, în plus față de o dimensiune mică, ne va oferi o performanță decentă care să permită o animație netedă chiar și în jocuri mai extinse pe calculator. Oricine decide asupra unor echipamente în loc de un computer personal clasic?

Miniaturizarea continuă progresivă a electronicii ți-a permis să creezi laptop-uri slush și mai eficiente. Cu toate acestea, producătorii nu s-au concentrat doar pe hardware-ul mobil. Un exemplu în acest sens poate fi calculatoarele NUC, care, pentru grupul de dimensiuni considerabile utilizatorii pot înlocui computerul desktop tradițional, care, în contrast cu aceste dispozitive mici, dar are un pic de spațiu. Un proiect chiar mai interesant este Tango PC, care este un computer foarte mic, oferind o performanță satisfăcătoare.

Campania de pe IndieGogo ți-a permis să finanțezi acest dispozitiv. Acum, creatorii care folosesc Kickstarter planul de a colecta bani care vor permite Massive Tango PC. Elementul distinctiv al acestui computer este dimensiunea sa, nici o problemă nu va putea să o ia cu dvs. în buzunar. Dimensiunile modulului principal sunt de 125 x 80 x 13.5 mm, iar greutatea este de numai 198 de grame. După conectarea la stația de andocare, dimensiunile vor crește la 135 × 135 × 27 mm. Creatorii din aceste locuințe mici au fost capabili să pună un AMD de patru nuclee A6-5200 cu un tactor de 2 GHz, care va fi susținut de 2-8 GB de memorie RAM și pentru datele noastre vom obține un SSD cu o capacitate de 32 GB la 512 GB sau în viitor chiar mai mare. Producătorul promite că configurația va permite o animatie buna, chiar și în jocuri mai extinse.

Tango PC Demo: Battlefield 4

Tango PC va fi, de asemenea, echipat cu trei porturi USB 2.0, doar un singur USB 3.0, conector HDMI, conector audio, care permit conectivitatea la rețeaua Wi-Fi. Acest computer mic va funcționa bine cu Windows 7/8, OS Chrome și majoritatea distribuțiilor Linux. Din păcate, conectorii, sistemul de răcire și sursa de alimentare vor fi plasați în stația de andocare suplimentară, deci, deși luarea tangoului în Pocket PC nu va fi o problemă, va trebui să ne amintim un element suplimentar, mai mare. Cea mai ieftină versiune de RAM de 4 GB, discul SSD 32 GB, suplimentar lipsit de ferestre, costă 349 USD. Dacă cineva decide pe PC-ul tango de la Windows 7/8, 8 GB RAM și SSD 128 GB discuri, va trebui să plătească 573 dolari.

Tango PC-ul vă va lovi în curând, din păcate, nu există informații exacte pe care vor fi disponibile piețe. Sperăm că va apărea și în Polonia deoarece pentru un grup mare de utilizatori medii poate deveni un înlocuitor ideal pentru un computer desktop tradițional. Recent, construcții mai multe și mai asemănătoare apar pe piață, indiferent dacă aceasta este o previzualizare a evoluției interne viitoare a PC-ului?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu