Principal » Internet » Tamagotchi se va întoarce la smartphone-uri. Va fi o lovitură de Pokemon Go?

Tamagotchi se va întoarce la smartphone-uri. Va fi o lovitură de Pokemon Go?

Internet : Tamagotchi se va întoarce la smartphone-uri. Va fi o lovitură de Pokemon Go?

În vacanță din 2016, el a prevalat o manie pe Pokemon Du-te. Un joc mobil care combină lumea virtuală cu reală, permițând antrenor Pokemon, a atras atât cea mai tânără și generația care a crescut în a doua jumătate a anilor '90, petrecerea timpului pe uitam gresie zane japoneze la TV. Din nou, aceste două generații se poate conecta un joc mobil care va încerca să restabilească splendoarea Tamagotchi.

Tamagotchi a fost cea mai mare popularitate a lor în a doua jumătate a anilor 1990. Și la începutul acestui mileniu. Piața a fost inundată cu jucării electronice mici, care au dat în judecată pentru a avea grijă de un animal de companie virtual. Taxele aparțineau hrănirii, spălarea, curățarea după el și distracție. Cea mai mare parte aventura am început cu un animal de companie mic, care a crescut în timp, schimbarea cerințelor pentru proprietarul său.

My Tamagotchi Forever - Trailer oficial - iOS / Android

Acum, Tamagotchi poate deveni din nou foarte popular, obținând succes similar cu Pokemon Go. Există o tendință pentru mărcile iconice reîmprospăta și produse. În plus, o generație care a avut grijă de animale virtuale, adulte, dar încă ajunge cu nerăbdare pentru jocuri mobile necomplicate. Există un grup de clienți potențiali mai tineri care nu fac parte cu smartphone-urile lor, iar jocurile portabile se bucură de o mare popularitate între ei.

Deci, situația ideală a venit să încerce să restaureze anii tamagotchi glorioși. Desigur, nu se ocupă de producția de dispozitive mici, dar petrecând o aplicație mobilă care funcționează pe smartphone-uri cu Android și iOS. Compania Bandai Namco a decis să introducă Tamagotchi are smartphone-uri.

Jocul meu Tamagotchi pentru totdeauna va fi lansat pe dispozitivul mobil. Datorită de mare putere de smartphone-uri de astăzi de calcul, noua incarnare a Tamagotchi va arata mult mai atractiv decât grafica am putea aminti acum 20 de ani. Cu toate acestea, responsabilitatea jucătorului va avea grijă de animale virtuale - hrănirea, spălarea, punerea la somn și asigurarea curățeniei.

În funcție de problemele introduse și de calitatea îngrijirii, Tamagotchi va crește pe un animal frumos și bun sau se va schimba într-o creație urâtă și groaznică, asociată cu un trol. Jocul va fi partajat în sistemul gratuit la joc. Noi vom descărca gratis, dar va conține microplati. Este, ei pot decide despre succesul final. Dacă sunt bine gândiți, fără a cere o plată continuă, astfel încât să poată merge mai departe, atunci am descărcat pentru totdeauna milioane de ori.

Tamagotchiul meu pentru totdeauna va apărea pe Android și IOS în 2018. Rămâne să aștepți cu răbdare și să sperăm că producția va îndeplini speranțele fixate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu