Principal » Internet » Talkband B1 de la Huawei sau Monitor de trafic și setul cu cască într-unu

Talkband B1 de la Huawei sau Monitor de trafic și setul cu cască într-unu

Internet : Talkband B1 de la Huawei sau Monitor de trafic și setul cu cască într-unu

Huawei nu este de acord cu Micul Congres Mobile din Barcelona. În afară de cele două tablete și elegante, smartphone compacte ascend G6, compania chineză va prezenta, de asemenea, conexiunea căștilor cu dispozitivul pentru sportivi, care seamănă cu un ceas. Aceasta nu este prima idee, dar cu siguranță se evidențiază în mai multe privințe împotriva concursului prezentat.

Principalul avantaj este capacitatea de a face apeluri pentru ajutorul său. Doar trageți talkbandul din trupe și putem apela deja. După apelul, le-am pus din nou și din nou brățările ne pot servi ca un monitor de monitorizare a stării dispozitivului de urmărire și corpul nostru. Proiectul Huawei îndeplinește standardul IP57, ceea ce înseamnă că îl putem folosi în mod liber în duș sau în cadă și că nu trebuie să ne facem griji cu privire la praf, ceea ce ar putea întrerupe funcționarea dispozitivului. Festivalul de vacanță de la mare, unde nu este dificil să se înece echipamentul sau să o acopere cu nisip, vă va plăcea cu siguranță. Puteți vedea că compania a încercat astfel încât să putem folosi produsul în aproape toate condițiile.

În plus, talkbandul are o baterie de lungă durată - brățara este capabilă să funcționeze până la 6 zile, în funcție de momentul conexiunii wireless cu telefonul smartphone, timpul de încărcare este de numai 2 ore, iar în modul de așteptare poate funcționa Peste 30 de zile când comunicați cu Bluetooth.

În prezent, dispozitivul este capabil să controleze cât de mult avem kilometri trecut, numărul de pași a făcut, de timp și numărul de calorii arse. Bratara funcționează, de asemenea, ca un controler de lungime de somn și calitatea sau un ceas cu alarmă obișnuit cu o funcție de pui de somn. În plus, dispozitivul vă va informa prin vibrație dacă Oddalimy la mai mult de 10 metri de echipamentul conectat la acesta, astfel încât să putem fi încrezători că nu pierd conexiunea.

Richard Yu, CEO al lui Huawei, talkbandul a făcut ca adăugarea perfectă la una dintre comprimatele prezentate la târg. Dar trupa este compatibilă cu dispozitivele cu Android (versiunea 2.3) sau iOS (5.0 High), deci nu trebuie să-l cumpărați imediat cu o tabletă a aceluiași producător.

OLED-acest îndoit brățara are 1.4 inch și nu este atingere. Aproape tot ce aveți nevoie pentru a direcționa utilizând aplicația pe telefonul smartphone sau tabletă. Dispozitivul are un buton pentru a porni / opri, a răspunde la apeluri și statistici de control. Huawei oferind o mare selecție de culori pentru asta - putem cumpăra echipament în negru, grafit, alb, galben, albastru deschis sau roșu.

Banda a fost inițial la prețul de 99 de euro sau puțin peste 400 de dolari. Talkband B1 va apărea în vânzare în această lună în China. Restul lumii trebuie să aștepte premiera celui de-al doilea trimestru al acestui an. Dacă cineva dorește să fie invitat la concurs, Sony a prezentat, de asemenea, Sony, precum și Samsung și alte companii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu