Principal » Internet » Astfel de pantofi. Nike Fit scanează picioarele tale și sugerează încălțăminte perfectă

Astfel de pantofi. Nike Fit scanează picioarele tale și sugerează încălțăminte perfectă

Internet : Astfel de pantofi. Nike Fit scanează picioarele tale și sugerează încălțăminte perfectă

Probleme cu alegerea pantofilor potrivite? Relaxați-vă, este o aplicație. Adică va fi în curând.

Până la 6 persoane pentru 10 persoane care merg într-o încălțăminte proastă potrivită. Cel puțin acest lucru se datorează datelor despre care numește Nike. Este acest producător a decis să abordeze această problemă.

Nike susține că știm pantofi dimensiunea sistemului, încercând să le potrivi într-un singur număr este depășit. Compania visează fără numere. O lume în care clientul care vizitează magazinul (Internet sau staționar) primește numai încălțăminte pentru a alege de la dimensiunea potrivită. În implementarea acestei viziuni, el va ajuta - și cum - inteligență artificială.

Nike se potrivește, adică aplicația scanează picioarele

După deschiderea aplicației Nike, sarcina utilizatorului va fi să se adreseze camera spre picioare. Algoritmi avansați sunt de a crea o scanare "hiperduccinabilă", analizând 13 puncte caracteristice ale fiecărui picior.

Magazinul virtuală va afișa apoi doar pantofi potrivite pentru utilizator.

Și nu, nu este faptul că algoritmi avansați vor calcula că dimensiunea picioarelor dvs. este de 45 și va afișa toate pantofii disponibili în dimensiunea 45. Programul este de a propune diferite mărimi de încălțăminte, ținând cont de tăiat și scopul lor.

Interesant, tehnologia Nike Fit va fi utilizată nu numai în aplicație, ci și magazine staționare. În cazul lor, procesul de scanare trebuie asistat de un covor special.

Eficiența Nike Fit va fi în curând capabilă să verifice propriile picioare

Primele teste din magazinele selectate au fost deja finalizate. Locuitorii din Statele Unite vor putea folosi Nike Fit în luna iulie, și un pic mai târziu (dar încă în vara) soluția să vină în Europa.

Voi adăuga că tehnologia utilizată a fost proiectată de compania israeliană Invertex, pe care Nike a preluat în aprilie 2018. Ideea inițială de inițiere a fost de a crea o aplicație de scanare a corpului, pentru a propune perfect potrivirea unor bucăți diferite de îmbrăcăminte. Este posibil ca în viitor să existe și pantaloni, cămăși, bluze sau jachete Nike. Să sperăm că compania însăși va ierta lenjeria.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareMart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu