Principal » Internet » Da, Windows 8 ar trebui să arate.2!

Da, Windows 8 ar trebui să arate.2!

Internet : Da, Windows 8 ar trebui să arate.2!

Cu câteva zile în urmă, Internetul a scuturat informațiile pe care Microsoft a lucrat la restaurarea meniului Start în următoarea versiune de Windows (descrisă prin lucrul ca "prag "). Pentru moment, totuși, acestea sunt doar scurgeri neconfirmate și nu se știe dacă și cum compania ar rezolva această problemă. Interfețele de designer Jay au fluturat propune să respingă diviziunea strictă între soluția clasică și modernă, menținându-și în același timp individualitatea. Suna ciudat? Da, dar este, de asemenea, extrem de interesant.

Ideea pentru fuziunea celor două interfețe nu este nouă - disponibilă online pentru cel puțin câteva programe care încearcă să reconcilieze focul și apa. Din păcate, efectele lor arată adesea destul de prost. Aplicațiile moderne sunt apăsate pe cadrul Windows, care își vor pierde caracterul. MacHalani este de părere că aceasta este o concepție greșită și propune o abordare complet diferită - ei nu concurează unul cu celălalt, dar s-au terminat reciproc. Pe blogul său a prezentat un proiect imens, care presupune reorganizarea totală a interfețelor Windows 8.

[1/2

Începând de la început, el a fluturat modificări propuse în timpul instalării. Chiar și atunci când vă pregătiți computerul pentru că utilizatorul ar putea decide care mediu - desktop sau metrou (înapoi la numele original al uneia dintre cerințele sale, și așa voi păstra acest lucru) - ar trebui să fie tratat ca implicit. Instalatorul va informa despre aplicația Help + Sfaturi, care a pierdut persoana poate începe imediat după prima repornire. Deși este disponibil în Windows 8.1, în conformitate cu designerul poate fi ușor de trecut cu vederea într-o groapă de alte plăci.

[1/2

Multe știri au un mod desktop. Machalami face apel pentru a mări pictogramele în zona de notificare, datorită cărora proprietarii de dispozitive cu ecrane mici nu ar avea nevoie de o lupă. Bara de activități ar trebui să permită nu numai aplicațiilor clasice, ci și subterane și hibride (despre ceea ce invenția este ușor mai mică). Modificările aprofundate afectează, de asemenea, exploratorul fișierelor, care s-au schimbat într-o mică măsură de la Vista. Inițiatorul consideră că panglica ar trebui să fie ascunsă în mod implicit, iar toate pictogramele "aplatizate " și afișate în culoarea compatibilă cu cea pe care ați selectat-o ​​în timpul instalării. Nimic nu ar fi, de asemenea, în modul în care culorile se adaptează automat la tapet. Numai folderele cheie (System, SkyDrive) pot afișa icoane unice.

[1/2

Cele mai multe emoții pot provoca meniul inovator de pornire. Deoarece MacHalani susține că ambele interfețe ar trebui să fie independente unul de celălalt, meniul ar fi o legătură între ele. Datorită faptului că ar funcționa ca un 7 conexiune pentru Windows (lista de programe) din Windows 8 (gresie), utilizatorul poate folosi toate aplicațiile disponibile. Fiecare dintre ele ar putea fi atașat sub formă de plăci de dimensiuni diferite, care, la rândul său, ridică asociații puternice din Windows Phone 8. La pictograma meniului Start, de asemenea, ați terminat cu lichidat în modul Desktop Mod Spells - Acest m.în. Opțiunea de oprire a computerului va veni din nou unde a fost până la momentul Windows 7. Meniul de pornire construit în acest mod ar putea corespunde în mod liber preferințelor dvs., prin schimbarea lățimii sale (chiar și jumătate de ecran) sau decideți să îl afișați orizontal.

Tranziția desktop / metrou Fixarea ferestrelor 8

Revoluția nu ar lipsi, de asemenea, interfața de metrou. Având în vedere confortul de a folosi placi pe dispozitive tactile, Machalani sugerează să-i crească, astfel încât există patru rânduri de icoane largi pe ecran. La sfârșit, o secțiune "" Acest computer ", în care utilizatorul va găsi comenzi rapide la componentele sistemului de bază. De asemenea, ar exista o gresie care conține informații despre dispozitivele conectate. Inițiatorul atrage atenția asupra faptului că Microsoft a uitat de crearea unui Explorer de fișier separat pentru metrou și se mișcă destul de inutil la modul clasic.

[1/2

Pe această schimbare în metrou nu se va încheia. Deși Mackalani dorește ca cureaua de vraja să dispară de pe desktop, rolul său ar crește în interfața cu gresie. Acesta poate fi comparat cu centrul de notificare - pe lângă informațiile privind starea de încărcare a bateriei, există toate mesajele trimise de aplicații. Utilizatorul ar putea schimba liber comanda sau poate șterge toate o singură atingere. În cazul în care nu au existat notificări, ați găsi doar o mică pictogramă pentru a transfera arhiva lor. Designerul oferă, de asemenea, schimbări minore în bara stângă. În opinia sa la marginea ecranului, culorile simbolizând aplicațiile trebuie afișate tot timpul și fiecare dintre ele ar putea fi tras separat. În acest fel, panoul upodobniłby la bara de activități clasice și de a face mai ușor de a lucra pe mai multe programe. În plus, pe fiecare țiglă cu gresie, o curea albă indicând dacă aplicația este deja pornită.

[1/2

Timpul pentru cursul principal - Cum să păstrați aplicația în ambele interfețe. Mackalani este de părere că programele clasice ar trebui să poată rula ecranul complet în modul Metro. Desigur, acest lucru înseamnă că, după acest buton de trecere din colțul din dreapta sus al ferestrei (închideți, maximizați, minimizați) ar dispărea pentru a se asigura că fiecare operație poate fi făcută folosind gesturi. Modificările ar trebui, de asemenea, să acționeze în cealaltă parte - aplicațiile Metro pot fi afișate în ferestrele de pe desktop, menținând toate atributele lor. Pictogramele din colțul din dreapta sus al bugetului de cumpărare a rolului lichidat de centură, permițând utilizatorilor obișnuiți cu soluțiile tradiționale să nu gubilibie în manipularea de noi aplicații. Potrivit lui Mackhania, nimic nu ar trebui împiedicat să schimbe dimensiunea ferestrelor individuale. Programele se vor comporta identic ca în modul Metro, interfața "îngustare " ca o reducere a lățimii. În plus, aplicațiile din fundal ar fi goale, astfel încât să indice ce fereastră este activă.

[1/2

Ultimul element al proiectului sunt deja menționate aplicații hibride. Designer consideră că Microsoft ar trebui să parieze pe Windows Store ca o sursă de bază de software nou pentru ambele interfețe. Compania ar încuraja toți producătorii să înființeze o astfel de cerere, care va fi simțită bine în ambele medii. Pentru ce? Ei bine, datorită acestui fapt, nu este nevoie să le instalați separat pentru desktop și metrou, pentru că fiecare program ar putea fi afișată în fereastra de pe desktop (în termenii discutate în paragraful precedent), și după care deține butonul Windows, el va merge la modul de metrou.

[1/2

Toate modificările propuse se reduc la un numitor - separarea interfetelor de metrou și clasice menținând în același timp avantajele fiecăreia dintre ele. Dacă Windows 8.2 Arăta astfel, susținătorii soluțiilor clasice ar putea folosi noi aplicații fără a rula o interfață cu gresie, iar entuziaștii unui aspect nou ar putea profita din plin de sistem, să nu ajungă la soluții create pentru șoarece și tastatură.

[1/2

Până atunci, este dificil să se evalueze dacă se întâmplă acest lucru. Deși proiectul arată complet, ele sunt practic doar idei libere cu privire la modul de dezvoltare a ideii de Windows 8. Jay Machalani nu funcționează pentru Microsoft și nu se știe dacă sugestiile sale vor fi incluse. Mai ales că preocuparea ca de obicei este tăcută cu privire la viziunea viitoare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu