Principal » Internet » Taiwan câștigă miliarde pe electronică într-o pandemie. Lipsa de jetoane nu le deranjează

Taiwan câștigă miliarde pe electronică într-o pandemie. Lipsa de jetoane nu le deranjează

Internet : Taiwan câștigă miliarde pe electronică într-o pandemie. Lipsa de jetoane nu le deranjează

Ieri am scris despre vânzările constant de computere și componente. În 2021, ei vinde chiar mai bine decât în ​​2020. Oricine câștigă? Potrivit declarației de vineri a Ministerului Finanțelor din Taiwan, companiile locale ies bine.

După cum oferă Bloomberg, în martie exportul taiwanez a crescut cu 27,1%. Până la 35,9 miliarde de dolari. Toate acestea evident datorită pieței puternice de electronice. Furnizorii taiwanezi nu interferează nici măcar cu lipsurile circuitelor integrate. În ciuda deficiențelor în subansamble, în ultima lună, creșterea valorii exportului din Taiwan a crescut în cel mai rapid ritm din 2017.

"Ne așteptăm ca exporturile să continue să crească dinamic, susținute de o renaștere globală, creșterea cererii de semiconductori și creșterea cererii de bunuri netehnice, cum ar fi produse chimice, materiale plastice și metale" - spune Lloyd Chan, economist de la Oxford Economics Ltd. "Ordinele de creștere a produselor electronice de export și o lipsă globală de jetoane indică o creștere rapidă în sectorul electronic, precum și în industria de turnătorie " - adaugă un expert.

Cele mai mari companii de tehnologie din Taiwan încearcă să țină pasul cu cererea străină. Taiwan Semiconductor Manufacturing Co., Cea mai mare companie de pe insulă, a remarcat în martie aproape 14%. Creșterea vânzărilor, iar veniturile au ajuns la 4,54 miliarde de dolari. Creșterile financiare ale Taiwanului au fost determinate de doi importatori principali - China (crește cu 36,3%.) și SUA (crește cu 34,7%.).

Programe

Actualizări actualizează produsele noi Vezi mai multe> OktInternetBises

Recomandat
Lasă Un Comentariu