Principal » Internet » Secretele de formare cupertino: de aceea Apple este Apple

Secretele de formare cupertino: de aceea Apple este Apple

Internet : Secretele de formare cupertino: de aceea Apple este Apple

Apple a Universității este o unitate de învățământ misterios, fondat de Steve „și locuri de muncă, care are angajaților de tren. Astfel de entități și funcții de indoctrinare educațională în multe companii, dar Cupertino a atras un interes imens media, datorită informatorilor anonimi

..

Și mai degrabă nu din cauza litografiei Picasso.

Noul Apple 'o clădire, Foster + părinți, va fi finalizat în 2016

Universitatea operează pe tot parcursul anului și se află în complexul companiei, în clădirea centrală a orașului, deși se întâmplă că profesorii călătoresc la filialele străine. Deși formarea nu este obligatorie, nu este nevoie să încurajați în mod specific angajații să participe la ei. O conversație despre ei este o problemă complet diferită, deoarece Apple condamnă transferul oricărei informații și formare externă nu sunt o excepție. Nu am văzut niciodată poze ale camerelor de curs, este, de asemenea, imposibil să efectuați un interviu cu lectori. Peste clasele din 2008, Joel Surniel, fost decan al Facultatii de Management al Universitatii din Yale, ajuta-i lectori de alte universitati unice proeminente. Scopul, ca și în unitățile corespunzătoare ale altor companii, este educația angajaților în domeniul culturii larg înțelese a companiei și a istoriei sale, schimbări care au avut loc la tehnica zori de la creația sa, precum și educarea anumitor valoroși abilități, comunicare, un mod adecvat de gândire și modalitatea corectă de a fi.

Cursurile sunt adaptate la poziția și originea angajaților. La Universitatea Apple, vă puteți înscrie la cursuri pregătite special pentru angajații din startup proaspăt achiziționate, se pare că există, de asemenea, un curs special pentru fostele batai, dar noi nu suntem în măsură să confirme acest lucru. Există, de asemenea, analize detaliate de cazuri specifice, care este un mare exemplu de clase dedicate furnizarea de software pentru iPod pe Windows. Steve Jobs Toned foarte mult, dar sa dovedit că utilizatorii de ferestre cu iPod-uri au contribuit la creșterea dinamică a popularității jucătorului, precum și la platforma iTunes

..

și fără acest iPhone nu ar străluci.

Taurus Picasso a devenit un simbol media al Universității Apple nu este fără motiv - o serie de unsprezece litografii 1945 este un exemplu excelent de simplificare a formelor la forma în care este încă evidentă și clară, dar este formată din doar câteva lovituri. În această direcție, Apple urmează produsele. Designerii elimina detaliile care nu sunt necesare, pentru a crea o operă de artă, sau cel puțin ca un produs estetic, care a inclus. Dacă credeți că cuvintele informatorilor, antrenamentul Apple 'A sunt la fel de lustruite, ca orice altceva, ceea ce face compania. Planul este aranjat într-un minut, și totul ilustrează, coerent, prezentări profesionale estetice. Chiar și hârtia igienică este cu adevărat plăcută - a spus unul dintre informatori.

Practic, toate clasele studenților sunt învățați simplitatea și mesajul clar. Trebuie să treceți prin iterații ulterioare atât de mult până când puteți aduce un mesaj. Se referă la marca Apple și tot ceea ce facem - a spus unul dintre informatori, amintindu-și lecțiile de la taur, condus de Randy 'ego Nelson de la Pixar. Acest lucru este valabil nu numai pentru a proiecta noi produse, dar, de asemenea, comunicarea între colegi și publicitate produse în aer liber.

Un excelent exemplu a fost rechemat din alte clase efectuate într-un bloc care face mere la Apple. Ascultătorii au văzut piloți la Google TV și Apple TV. Primul are mai multe butoane de duzină (versiunea Sony vizibilă mai sus are 80 de ani), aceasta din urmă

..

Trei. De ce? Nelson a explicat că fiecare ingineri Sony au primit un astfel de buton pe care la dorit. Designerii Apple 'și dezbătut și au eliminat detaliile străine până când au fost trei butoane pentru a începe și a opri filmul pentru a ieși din meniu și pentru a alege ceea ce vrem să vedem. Nu aveți nevoie de mai mult.

Simplificarea mesajului este o strategie utilizată de secole și constă în succes. Acesta este unul dintre regulile de vânzări de bază - SGR, simplifică, subliniază, repetați. Este, de asemenea, unul dintre pilonii de propagandă - simplificați și repetați - utilizat în mod explicit chiar de Joseph Goebbels, un jurnalist și un specialist extrem de talentat în acest domeniu. Această strategie, de asemenea, funcționează bine în construcția de un singur buton al mouse-ului, banal ușor de utilizat smartphone într-un design simplu, locuințe estetic sau un mesaj publicitar revenind în mod clar. Impresia mijloacelor de propagandă, care urmăresc unele materiale promoționale Apple 'și nu sunt departe de adevăr - ambele forme de exprimare sunt guvernate în acest caz drepturi similare.

Un curs interesant că angajații Apple descris este un ciclu intitulat cele mai bune lucruri (cele mai bune lucruri). În timpul prelegerilor, ascultătorii învață cât de importantă este să înconjurați cele mai bune lucruri cât mai mult posibil. Ei sunt încurajați să mențină contacte cu oameni talentați și obiecte de înaltă calitate pentru a-și îndeplini cel mai bine munca. Apple pune o mare importanță materialelor din care își îndeplinește produsele. Acest lucru poate fi văzut chiar și în rapoartele despre viitoarea iPhone 6, care urmează să fie protejată de sticlă de safir aproape indestructibil. În mod clar pe mâna companiei este ca angajații să acorde atenție acestui. Într-un sens, totuși, aceasta este atenția angajaților pentru un gura și snobbing, pentru că în cele din urmă vor avea prieteni mai interesanți, biciclete mai frumoase și haine mai bune decât restul lumii.

Apple este în creștere și este din ce în ce mai greu să se mențină o cultură coerentă de calitate, estetică și simplitate. O organizație complexă a companiei și de proiectare a companiei nu mai pot fi suficiente. Universitatea Apple joacă un rol din ce în ce mai important în reproducerea noilor angajați propagandă, modul de gândire a snobului, fără de care nu se ridică produsul.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu