Principal » Internet » Intervenția tactică pentru weekend

Intervenția tactică pentru weekend

Internet : Intervenția tactică pentru weekend

Ca divertisment week-end pe săptămână, noi oferim Tactical Intervention - un shooter gratuit care ar trebui să fie în primul rând interesat în Fanii de Counter-Strike „și pentru șeful proiectului a fost Minh Le, co-fondatorul rețelei din 2000.

Din nou, teroriști și anti-teroriști sunt măsurate aici, dar vehicule sa alăturat și chiar câini. Încă o dată, baza de distracție nu este doar un ochi exputativ și o mână rapidă, dar și selecția echipamentelor. Grafic, producția nu se poate potrivi cu hit-urile contemporane, deoarece funcționează pe motorul sursă utilizat de Jocurile de Half-Life, dar transportă o briză dulce a unei vechi școli de proiecte FPS.

Trailer oficial de intervenție tactică

Gameplay-ul poate dura două moduri de bază. Intervenția tactică oferă atât echipa deathmatch, fie împărtășind dușmanii la limita de crimă desemnată, precum și distracție în a face o misiune. Umplerea ipotezelor specifice și a inamicilor de lovire aduce un echipament mai bun la începutul unei alte provocări.

În joc, vom participa la mai multe scenarii disponibile. Ele sunt împărțite în cei în care transformăm ostatici sau plantăm bomba dezarmată sau de a face cu persoane de escorta pentru un anumit scop sau ce poartă în bagajele dvs. Fără îndoială, un plus interesant este posibilitatea de a folosi diferite elemente ale împrejurimilor în lupta (de exemplu,. Cilindri de gaz), frânghii de răsturnare sau chiar folosesc ostatici ca un scut viabil.

Intervenția tactică are o dinamică ridicată a acțiunilor și a gameplay-ului energetic. În plus față de fotografiere continuă și eforturi constante la înrobirea unităților inamice, de asemenea, intră în contact cu elementele de tactici și strategii. Datorită unui bun cadru audiovizual și de înaltă grefare, titlul va oferi cu siguranță multe ore de distracție.

Jocul de intervenție tactică poate fi descărcat în secțiunea: Programe -> Jocuri -> Fotografiere.

Te invitam!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu