Principal » tehnologii » Android Tablet ca cititor de e-book - prezentare generală a aplicațiilor gratuite

Android Tablet ca cititor de e-book - prezentare generală a aplicațiilor gratuite

tehnologii  : Android Tablet ca cititor de e-book - prezentare generală a aplicațiilor gratuite

De ceva timp, datorită mai multe și mai popular e-carti, sau versiuni electronice ale cărților, lectura experiențele renascentist sale și este din nou la modă. Adesea se întâmplă că într-un tren, autobuz, tramvai sau pe o bancă de parc întâlnim oameni care au un dispozitiv mic și privesc pe ecran. Acestea sunt așa-numitele. E-book renady. Prețurile lor încep cu aproximativ 400 PLN. Nu e destul. Cu toate acestea, ele pot găzdui până la câteva mii de posturi, pe care le avem mereu la îndemână. Pentru a citi chiar și câteva lucrări de volum, nu trebuie să efectueze cu cărțile passal. Aceasta este o soluție extrem de convenabilă. Dacă doriți să verificați ce citirea cărților dvs. preferate se uită doar prin acest tip de echipament, nu trebuie să investiți sute de zloți în echipamente noi. Tot ce trebuie să faceți este o tabletă sau un smartphone cu un ecran mare și sistemul Google Android. La aceasta rămâne una dintre aplicațiile gratuite și avem deja propriul nostru e-book reader. Următorul text este o trecere în revistă a mai multor dintre cele mai cunoscute și, în opinia noastră, cele mai bune programe gratuite care vor permite în mod convenabil citi cărți pe ecranul tabletei.

Prima aplicație din lista noastră este Cititorul de cărți aldiko. Este considerat unul dintre cele mai bune programe din categoria sa, ceea ce se traduce în plus în numărul de descărcări și comentariile utilizatorilor pozitive. După instalarea atenției noastre, a returnat o interfață extrem de convenabilă și un meniu simplu de utilizat. Chiar și cei care încep doar aventura lor cu cărți electronice nu ar trebui să aibă o problemă cu serviciul. Avantajele de bază ale programului includ:

- Opțiuni de personalizare largă (selectarea dimensiunii și tipul de fonturi, limbajul meniului, culoarea fundalului),

- Posibilitatea de a segrega cartea directă de către. Titluri, autori, tip de carte,

- Adăugarea marcajelor pentru a citi pozițiile,

- Accesul la o librărie virtuală, unde avem ocazia de a cumpăra sau de a descărca gratuit multe titluri interesante.

Formate acceptate Adobe RDM, EPUB și Pdf. Din păcate, aici cititorul de cărți aldiko se confruntă prost împotriva competiției. Cu toate acestea, cele mai multe cărți electronice sunt emise doar într-una dintre cele enumerate.

În cazul în care, atunci când aleg software-ul din categoria descrisă, urmărim în principal numărul de formate deservite, este în valoare de acordând o atenție deosebită Moon + cititor. Ocindu-se un spațiu mic în dispozitivul de memorie de tabletă cu succes citește astfel de fișiere ca: TXT, HTML, EPUB, MOBI, UMD, FB2, CHM, CBZ, CBR, RAR, ZIP și OPD-uri. Interesant, această aplicație ne oferă, de asemenea, acces la diferite tipuri de statistici legate de colecțiile proprii și citite. Au existat, de asemenea, opțiuni de bază cum să segrega un set sau posibilitatea de a adăuga semne de carte.

A treia aplicație pe lista noastră Cititor rece. Acest program este atât de popular că producătorii de echipamente își vând adesea dispozitivele cu programul deja instalat, așa că avem o necesitate de descărcare. Aici, ca în cazul cititorului de carte Aldiko, putem configura liber interfața, schimbarea, inter alia, culoarea, tipul și dimensiunea fontului, culoarea și tipul de fundal etc. Avantajul programului este, de asemenea, capacitatea de a citi cărți electronice salvate în memoria internă a tabletei și pe cartela de memorie. 

Trei instrumente superioare sunt cele mai populare aplicații gratuite pentru citirea cărților electronice. Cu toate acestea, există încă o serie de alte elemente similare de pe piață. Poate cineva de la tine le-a folosit? Splite observațiile dumneavoastră în comentariile de mai jos.

Recomandat
Lasă Un Comentariu