Principal » Internet » Tableta nu se conectează la Internet, în ciuda faptului că găsește un router

Tableta nu se conectează la Internet, în ciuda faptului că găsește un router

Internet : Tableta nu se conectează la Internet, în ciuda faptului că găsește un router

Tocmai am cumpărat un comprimat. Bucuria unui nou gadget evocă imediat un zâmbet pe față. O pornim, set și încercăm să vă conectăm la internet de acasă prin rețeaua WiFi. Și aici apare problema. Dispozitivul nostru găsește o rețea (router WiFi), se conectează la acesta (parola introdusă corect), tot ce părea să arate așa cum ar trebui. Din păcate, se pare că după conectarea la router, nu avem acces la Internet. Motivele pot fi câteva. Vom descrie cele care sunt cele mai frecvente și vom încerca să propunem o soluție la această problemă.

Situația cu o lipsă de conexiune la Internet, în ciuda faptului că tableta vede routerul (rețeaua WiFi) se întâmplă cel mai adesea pentru dispozitive grele de marcă chineză. Primul lucru de făcut în acest caz este verificarea conexiunii la Internet pe un alt dispozitiv Android (smartphone, o altă tabletă). Dacă în acest caz totul funcționează așa cum ar trebui să fie că vinul se află pe partea noului nostru comprimat.

Problema va fi rezolvată Adresa IP permanentă. În cazul dispozitivelor Android 4.x intrări în setări> rețea. Țineți opțiunea de rețea mai lungă și după ce apare meniul, selectați Modificați rețeaua. Acolo, introducem toate datele necesare: adresa IP, DNS și Poarta. În cazul comprimatelor Android 2.3 și mai în vârstă sunt introduse în WiFi> Meniu> Avansat și aici Introducem date de rețea.

Dacă se dovedește că alte dispozitive Android au, de asemenea, o problemă cu conexiunea la Internet, înseamnă că routerul este vina. Cea mai frecventă cauză a acestei probleme este un canal de router rău. Pentru ao schimba la dreapta, adică Canalul 5 (Canal 5 sau CH5) Introduceți setările routerului. De obicei, se face prin introducerea adresei IP a gateway-ului (router) în bara de browser web (pe computer). Se afișează fereastra de conectare (autentificare și parolă). După conectare, găsim opțiunea potrivită și alegem canalul 5. Instrucțiuni detaliate privind schimbarea canalelor ar trebui să fie în manualul de utilizare al routerului pe care îl avem.

Recomandat
Lasă Un Comentariu