Principal » Internet » Tablet pentru a învăța - Ce să căutați atunci când cumpărați?

Tablet pentru a învăța - Ce să căutați atunci când cumpărați?

Internet : Tablet pentru a învăța - Ce să căutați atunci când cumpărați?

Comprimate atât cu sistemul de operare Android, cât și cu ferestrele competitive devin din ce în ce mai populare. În prezent, acest tip de dispozitiv înlocuiește cu succes computerele cuprinzătoare, dar portabile. În plus, avantajul lor este în plus greutate redusă, dimensiuni mici și lungimea muncii între încărcare. Avem acces la mai multe tipuri de comprimate de pe piață. Există cei care lucrează perfect în afaceri datorită software-ului suplimentar și cât mai mare posibil opțiunile de comunicare pe Internet (WiFi, 3 / 4G). Cei care lucrează în centrele GO (GPS) și tipic multimedia (aspectul grafic bun, ieșirea HDMI, redarea imaginilor în calitate HD). Cu toate acestea, pe rafturi mai des găsim tablete, care sunt îndreptate spre publicul mai tânăr. Principalul avantaj al acestui tip de echipament este funcții educaționale, care într-un mod puternic poate ajuta copiii noștri în știință și jocuri educative. Care unul să aleagă? Următorul ghid vă va spune ce să luați în considerare atunci când cumpărați acest tip de dispozitiv.

Pentru prețul de început

Acest lucru este foarte des principalul determinant al achiziției. De obicei, am dori să petrecem cât mai puțin posibil pentru a obține cât mai mult posibil. Cu toate acestea, este posibil și tabletele de la un raft inferior oferă toate necesare pentru a învăța funcționalitatea?

Mai jos PLN 1000, avem, practic, numai echipamentul care are un sistem de operare Google Android. Pentru un pic mai mult (1200-2000 pln), putem căuta și ceva cu Windows sau iOS (Acer, Asus sau iPad Mini). 

Specificatii tehnice

Până la 1000 PLN, avem o serie de posibilități de a alege. În primul rând, vom activa selecția ecranului diagonal. În scopuri educaționale sunt suficiente comprimate cu o diagonală a ecranului de 7 până la 10 inci. Un astfel de dispozitiv, în comparație cu verișorii puțin mai mari, va fi mult mai ușor, astfel încât copilul nu se va obosi în timpul utilizării sale. Rezoluția ecranului nu trebuie să fie mai mică de 1024 x 600. Apoi, toate pictogramele sunt lizibile și imaginea este destul de clară. În scopuri educaționale, nu vom avea nevoie, de asemenea, de un procesor eficient și un sistem GPU. Aici sunt suficiente circuite duale cu un ceas cu o frecvență 1.2-1.5Ghz și memorie octicivă în jur de 1 GB. Cele mai multe aplicații și jocuri educaționale, precum și diverse editori de text nu necesită tehnologie avansată și operează fără probleme chiar și pe dispozitivele cu specificații ușor mai mici. Cu toate acestea, în cazul în care tableta ar servi, de asemenea, la redarea sau redarea filmelor, merită luată în considerare cea care este echipată cu un procesor cu patru colțuri și cel puțin 1.5 GB memorie RAM. Un alt lucru de luat în considerare la cumpărarea unei tablete pentru cea mai tânără este memoria internă, unde vor fi instalate aplicații. Aici puteți cel puțin 8 GB. În mod similar, ca și în problema descrisă anterior - o cantitate mai mare este utilă atunci când dorim să jucăm filme sau muzică. Multimedia ia o mulțime de spațiu. Cu toate acestea, aproape toată lumea fabricată în prezent comprimate, cu câteva excepții, este echipat cu un slot pentru cartela de memorie Micro SD.

Comunicare

Este important ca tableta care vor fi folosite în scopuri educaționale se pot conecta la Internet. În prezent, cele două cele mai populare standarde de comunicare wireless sunt WiFi și 3 / 4G printr-o rețea de unul dintre operatorii celulari. În WiFi, aproape fiecare comprimat este echipat. În cazul în care, cu toate acestea, știm că din când în când, dispozitivul va fi utilizat în mișcare și apoi va fi necesar pentru conectarea la Internet este în valoare de vedere adăugarea unei anumite sume și să investească în echipamente dotate cu un slot pentru un card SIM. Datorită lui, ne vom conecta la rețea oriunde în cazul în care ajunge la operatorul va fi disponibil. Cu toate acestea, trebuie amintit că o astfel de formă de comunicare este plătibilă și depinde de termenii contractului și de lista de prețuri a acestor operatori.

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru a lua în considerare atunci când cumpără comprimat educațional este suportul pentru software-ul din dreapta. În cazul Android, avem opțiunea de a instala o serie de aplicații educaționale și de birou gratuite și plătite pe care le găsim pe Google Play. Începând cu jocurile educaționale pentru cel mai tânăr, terminând cu plăci matematice interactive, dicționare și calculatoare profesionale. Merită adăugat că, de ceva timp, serviciul Google Play oferă posibilitatea de a cumpăra cărți electronice. Printre acestea vom găsi multe articole care vor fi utile în timpul învățării. Pe piață există, de asemenea, comprimate care sunt deja fabricate din fabrică cu pachete educaționale suplimentare și o interfață simplificată de utilizator care facilitează cea mai tânără navigație. În plus, aceste tipuri de tablete sunt adesea echipate cu un special, rezistent la zgârieturi sau cădere carcasă de cauciuc. Cele mai interesante propuneri de jucării ROS Tabu și Polaroid Kids Tablet 2.

Sper că textul de mai sus sa luminat pentru tine un mic subiect de comprimate educaționale. Dacă dacă aveți încă îndoieli, împărțiți-le în comentarii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu