Principal » Android » Tenis de masă Touch3.2.0331.0

Tenis de masă Touch3.2.0331.0

Android  : Tenis de masă Touch3.2.0331.0

Tenisul de masă Touch este o arcadă, în care putem juca un meci de tenis de masă (Ping-Pong) pe un ecran smartphone sau tabletă.

Jocul oferă un control foarte simplu utilizând un ecran tactil. Piesele individuale au fost prezentate într-un tutorial butonic scurt. După finalizarea sa, putem alege unul dintre numeroasele moduri disponibile, apoi mergem la joc împotriva inteligenței artificiale sau a altor jucători. Tenisul de masă Touch conține nu numai o carieră pentru un utilizator, ci și o provocare multiplayer și suplimentar sub formă de mini-jocuri.

Tenisul de masă Touch vă oferă să vă distrați în multe locații diverse afișate în întregime tridimensională. În modul de carieră menționat mai sus, puteți debloca articole noi în timp, inclusiv o rachetă mai bună, datorită căruia vom crește șansele de a câștiga în următoarele meciuri. În plus, o varietate de realizări așteaptă.

Interesant, Tenisul de masă Touch are un mod offline, deci dacă vrem să jucăm numai cu Si, nu trebuie să ne conectăm la Internet.

Recomandat
Lasă Un Comentariu