Principal » Internet » Pizza mai ieftină: Blik oferă o reducere de 10% la Pizzortal.Pl # prasówka

Pizza mai ieftină: Blik oferă o reducere de 10% la Pizzortal.Pl # prasówka

Internet : Pizza mai ieftină: Blik oferă o reducere de 10% la Pizzortal.Pl # prasówka

O promovare comună a standardului de plată poloneză și a Pizfortalului a început.EN. Clienții Pizzortali.PL, cine va comanda alimente și plătiți pentru BLLK va primi o reducere de 10%. Acțiunea va dura până la 30 noiembrie 2016.

Pizzortal.PL este una dintre cele mai mari platforme de pe piață. Cu medierea ei, putem comanda cu ușurință mese de la sute de baruri și restaurante care oferă mâncăruri din întreaga lume. Acum, în plus, dacă folosim un Blik, plătim pentru comenzile dvs. cu 10% mai ieftine. Reducerea se calculează după selectarea unui Blika ca formă de plată pe site-ul Pizzortal.EN.

Suntem bucuroși să stabilim cooperarea cu Pizzaportatal.En Datorită acestui fapt, un alt grup de utilizatori poate efectua tranzacții utilizând sistemul nostru într-un mod convenabil, rapid și sigur. Blik modifică abordarea curentă a plății - Sistemul permite punerea în aplicare a tranzacției aproape oriunde și în orice moment - spune Anna Nowacka, director de marketing în standardul de plată polonez.

Dorind să profite de promovarea pe site-ul Pizzortal.en Alegeți plata Blik. Fără a da date cardului și redirecționării site-urilor web bancare în domeniul desemnat, introducem codul Blik generat în aplicația mobilă a băncii. Coșul este redus automat cu valoarea de reducere. Apoi, există doar o confirmare a tranzacțiilor în cererea băncii. Acesta este cel mai rapid, cel mai convenabil și mai sigur mod de a implementa tranzacțiile online.

Mai multe informații despre promoțiile din regulamente.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu