Principal » Internet » Traducere de site-uri în Google Translate - Ghid

Traducere de site-uri în Google Translate - Ghid

Internet : Traducere de site-uri în Google Translate - Ghid

Google Translate Acest lucru este în prezent cel mai popular și mai amplu instrument pentru traducerea site-urilor din mai multe limbi. Deși nu se evidențiază cu o precizie uimitoare, există o alternativă mai bună, liberă. Din acest motiv, am pregătit un ghid de traducere pe site-ul web pe Google Translate.

Acasă Google Translate Vă permite să faceți un text simplu pe care vrem să îl traducem. Acest lucru este extrem de util atunci când avem un fragment al site-ului pentru a traduce partea site-ului web, dar este, de asemenea, posibil să amâne limba întregului site pentru noi. Pentru a face acest lucru, introduceți adresa paginii pe care dorim să o traducem și să faceți clic pe fereastră pentru a introduce textul Traducător

Vom fi mutați pe site care va traduce întregul conținut de text. Pentru a verifica calitatea traducerii pe care trebuie să o efectuați, deoarece mecanismele automate de traducere nu sunt încă perfecte, este posibil să previzualizați cu ușurință textul sursă. Invitarea unui mouse pe o propoziție, vom primi conținutul original în nor. În partea de sus a paginii este posibilă activarea întregii pagini în original.

Suporturile de browser Chrome pot configura cu ușurință opțiunile automate de traducere atunci când limba străină este pornită. Utilizatorul poate comanda traducerea tuturor paginilor din limba NP. Franceză sau specificați o excepție pentru site-ul în prezent. Este un instrument foarte accelerat, deci ar trebui să luați în considerare descărcarea browser-ului Google Chrome sau instalarea aditivilor la alte browsere NP. Traducător Google pentru Firefox.

Dacă sunteți administrator de pagini, puteți facilita utilizatorii să traducă site-ul lor prin adăugarea unui traducător de site. Puteți obține mai multe informații pe acest subiect pe Google. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu