Principal » Internet » T-Mobile a introdus mai întâi serviciul unei configurații automate ale dispozitivului Apple

T-Mobile a introdus mai întâi serviciul unei configurații automate ale dispozitivului Apple

Internet : T-Mobile a introdus mai întâi serviciul unei configurații automate ale dispozitivului Apple

T-Mobile a fost primul operator din Polonia a introdus un nou serviciu de înscriere a dispozitivului Apple pentru companii. Datorită clienților săi de afaceri, pot configura rapid și eficient un iPads iPhone și software de implementare a managementului hardware - gestionarea dispozitivelor mobile. O astfel de soluție facilitează în mod semnificativ activitatea departamentului IT în orice organizație care dorește să se bazeze pe telefoane și tablete de la Apple.

Centralizarea managementului dispozitivelor în întreprindere este baza pentru serviciul și siguranța lor eficientă. Această posibilitate oferă gestionarea dispozitivelor mobile în T-Mobile - software care vă permite să introduceți setările pentru echipamentele de afaceri pentru fiecare angajat și instalarea software-ului de la distanță. Acest instrument practic permite, de asemenea, controlul asupra utilizării corecte a smartphone-urilor și a tabletelor de către angajați sau pentru a localiza un dispozitiv care este pierdut. Cu toate acestea, MDM trebuie să configureze manual echipamentul înainte de ao preda. Automatizarea acestui proces vă permite să implementați înscrierea dispozitivului Apple în T-Mobile. Serviciul a fost creat pentru întreprinderile care doresc să se bazeze pe munca lor zilnică asupra tehnologiei Apple.

Toate serviciile într-un singur loc

Cu compania de înscriere a dispozitivului Apple, compania va putea să uite de înregistrarea manuală a dispozitivelor în MDM înainte de predarea angajaților lor. Soluția automatizează întregul proces, permițând pregătirea instantanee a echipamentelor pentru muncă. Important, acest lucru nu are nevoie de contact fizic cu iPhone sau iPad, datorită căreia noul dispozitiv poate fi transmis imediat angajatului. Este de asemenea un facilități mari, care pot fi create în acest mod, de la un furnizor, din momentul achiziționării de smartphone-uri, prin selectarea serviciilor de telecomunicații, la serviciul IT la distanță pentru hardware-ul, care este de asemenea inclusă în oferta T-Mobile. Ca rezultat, un serviciu de dispozitiv devine mai ușor, iar specialiștii câștiga timp pentru alte sarcini. Mai mult, contractul cu un partener este financiar mai favorabil companiei.

Cum funcționează?

Pentru a îmbunătăți controlul asupra echipamentului, se înregistrează pur și simplu în Apple Business Manager (// Business.măr.COM), înregistrați T-Mobile ca furnizor și configurați opțiunile pentru software-ul dvs. de gestionare a dispozitivului mobil. Din acel moment, angajații vor putea să înceapă utilizarea lor se ocupă în mod liber, iar departamentul IT este sigur că dispozitivele au toate setările și software-ul necesare necesare pentru munca.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet Internetbizone

Recomandat
Lasă Un Comentariu