Principal » Internet » Schimbul de dovezi este pregătit? Există informații noi

Schimbul de dovezi este pregătit? Există informații noi

Internet : Schimbul de dovezi este pregătit? Există informații noi

O altă schimbare în ceea ce privește dovezile cu amprentele digitale și semnătura proprietarului este în curs de pregătire. Potrivit comunicării Facultății de Promovare a Politicii digitale a Cancelariei Primului Ministru, motivul său este o potențială amenințare la adresa securității informațiilor prelucrate folosind dispozitive care să permită descărcarea amprentelor digitale ".

Inițial, implementarea probelor în Polonia cu o a doua caracteristică biometrică, adică amprenta, a fost programată pentru 2 august a acestui an. Cu toate acestea, acest termen se va extinde. Acest lucru este legat de decizia Plenipotențiarului Guvernului DS. Securitatea cibernetică - ministrul Janusz Cieszyński, care a trimis un proiect de lege urgentă de către Consiliul de Miniștri un proiect de lege de modificare a termenului limită pentru punerea în aplicare a dovezilor în amprente digitale. Dacă actul intră în vigoare, noua dată va fi anunțată în comunicarea ministrului digitalizării și a ministrului de Interne, care va apărea cu cel puțin 14 zile înainte de soluțiile tehnice specificate în comunicare.

Când dovezile sunt înlocuite?

Necesitatea de a implementa dovezi cu amprentele digitale și semnătura proprietarului este legată de Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului din 20 iunie 2019. privind îmbunătățirea securității dovezilor cetățenilor personali ai documentelor Uniunii și de ședere eliberate cetățenilor UE și membrilor familiilor lor care beneficiază de dreptul la libera circulație. Punerea în aplicare a înregistrărilor documentului implică necesitatea de a avea o infrastructură de program și hardware-ul propriu-zis, și în anumite dispozitive care să permită descărcarea amprentelor dactiloscopice.

- Datorită aspectelor legate de securitatea statului și siguranța publică, aceste dispozitive ar trebui să garanteze securitatea sistemului TIC în care amprentele colectate și securitatea sistemului TIC utilizate pentru a personaliza dovezile personale - transferate Cieszyn, citat în comunicarea facultății de promovare a politicii digitale Facultatea de Cancelaria Președintelui Consiliului de Miniștri.

Dispozitive care să permită retrieverul de linii de amprente digitale care trebuie furnizate de către contractant eliminat într-o procedură de licitație nelimitată, au fost supuse tehnicii. Agenția de Securitate Internă, care corespundea controlului, a dat ministrului digitizării că, în cazul lor, există o potențială amenințare la adresa securității informațiilor prelucrate. Prin urmare, este necesar să se implementeze acțiuni urgente de a fi "care vizează eliminarea acestei amenințări, adică modificarea datei de implementare a probelor în Polonia cu o a doua caracteristică biometrică".

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Info Info Inspection Biometric

Recomandat
Lasă Un Comentariu