Principal » Internet » Citirea rapidă nu este o problemă, doar aplicație și câteva exerciții

Citirea rapidă nu este o problemă, doar aplicație și câteva exerciții

Internet : Citirea rapidă nu este o problemă, doar aplicație și câteva exerciții

Astăzi, în primul septembrie, timpul de întoarcere la școală. În lunile următoare, atât elevii școlii primari, cât și studenții vor trebui să se familiarizeze cu multe materiale noi. Și dacă se sporește viteza de citire? Datorită mai multor exerciții simple, putem economisi timp și, în același timp, să creștem posibilitățile de memorare.

În realizarea acestui obiectiv, ne puteți ajuta multe aplicații. Am dori să prezentăm acest lucru creat de compania germană Heku It GmbH, care a fost doar o citire rapidă. Programul este disponibil pentru diferite platforme, foarte ușor de utilizat și, în plus față de mai multe limbi, inclusiv poloneză. Scopul său principal este de a crește viteza cu care putem citi. Programul conține un total de douăsprezece exerciții diferite, datorită căruia, atâta timp cât nu numai că îmbunătățește viteza menționată, ci și memoria utilizatorului. Datorită acestui lucru, putem absorbi rapid diverse materiale și pentru a schimba cărțile.

Aplicația este foarte simplă de utilizat, care este deja vizibilă de la început. După prima pornire, se efectuează testul de viteză de citire. Scopul său este de a determina la ce rată citim și cât de bine înțelegem și amintim faptele din materiale pe care le vom afla: Mai întâi citim materialul de control și apoi să răspundem la întrebări legate de informațiile prezentate. Acest lucru vă permite să specificați viteza noastră determinată în cuvinte pe minut (SNM), precum și un nivel de înțelegere. Pe baza rezultatului, aplicația se adaptează la nivelul exercițiilor individuale. Ar trebui să o facem în conformitate cu recomandările producătorului doar câteva minute pe zi, dar într-un timp mai lung și în mod regulat.

Printre exercițiile accesibili există NP. Căutarea și recunoașterea anumitor cuvinte din colecție ar părea a fi scrisori accidentale. Un alt tip de antrenament este doar căutarea mai multor litere sau numere selectate, care necesită o analiză rapidă a multor rânduri sau coloane în același timp. În aplicație, vom găsi, de asemenea, un exercițiu în care căutăm vapori non-pereche: cuvinte similare, dar dar adică altceva. Astfel de sarcini sunt concepute pentru a îmbunătăți înțelegerea și eliminarea greșelilor. Alții, cum ar fi chiar să privească în cercurile și cuvintele din materiale trebuie să crească agilitatea mișcării ochilor și să extindă câmpul de vedere.

Cu fiecare exercițiu, colectăm puncte, acestea sunt apoi prezentate sub formă de statistici. Datorită acestui lucru, suntem capabili să vă verificăm progresul în mod regulat și să răspundem la deficiențe. Aplicația lansează periodic teste de viteză care verifică nivelul și progresul nostru. Producătorul subliniază că efectele pot fi văzute după câteva săptămâni de aplicare, iar autorul acestui material este de acord cu aceasta - este demn de remarcat faptul că cel mai convenabil exercițiu este realizat pe un ecran tabletă, telefonul smartphone poate fi prea mic. Programul se plătește și în funcție de costurile platformei selectate de la 13 la mai puțin de PLN 18. În baza noastră de date veți găsi versiuni pentru Android, IOS, Windows Phone, precum și o aplicație universală pentru Windows 8.1/10.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu