Principal » Internet » Căutați cărți de programare ieftine? Verificați promovarea zilei de naștere în EbookPoint

Căutați cărți de programare ieftine? Verificați promovarea zilei de naștere în EbookPoint

Internet : Căutați cărți de programare ieftine? Verificați promovarea zilei de naștere în EbookPoint

BookStore EbookPoint își sărbătorește cea de-a patra zi de naștere. Cu această ocazie, a început o promoție uriașă, în care prețurile 4.000 de cărți în formă electronică au fost reduse până la PLN 6.90. În listă nu au fost vândute.

Cărțile transferate costă PLN 6.90, PLN 9.90, PLN 14.90 sau PLN 19.90. O listă de cărți cu discount pot fi vizualizate pe pagina de promovare sau pur și simplu peering în categoria preferată și cărți de sortare după preț.

În primul prag de preț, vom găsi aproape 500 de cărți, inclusiv în primul rând cărți pentru copii. În domeniul acesteia, putem conta pe lexiconi, plăci IT și exerciții practice din diferite domenii ale software-ului.

Pentru 9.90 puteți avea diverse lexicoane de publicare Helion, exerciții, manuale pentru începători sau cărți despre marketing pe web. Au fost, de asemenea, manuale pentru cei care doresc să deseneze mai mult de la minecraft sau de aventură de pornire cu programare. În total, aproape o mie de cărți din diferite domenii sunt disponibile la acest preț, de asemenea sub forma Audiobooks.

Pentru 14.90 PLN puteți cumpăra un total de 1300 de cărți, inclusiv o mulțime de Editura Helion și RM. Pe această listă, găsim, printre altele, Angularjs. Primii pași și maestru al codului pur. Codul de conduită dezvoltatori profesioniști.

Cărți cu mai multe au fost reduse la prețul de 19.90, care costa de obicei peste 100 PLN. Pe această listă, au existat, de exemplu, Python. Introducere, cod perfect, cod Clean Robert C. Martina, Java. Tehnici avansate, bash. Rețete, C # 5.0. Programare și multe alte obiecte interesante.

Cărțile transcenate în formă digitală nu este sfârșitul sărbătorii. EbookT intenționează să ofere trei persoane care vor trimite cele mai mari ordine, vouchere în valoare de 500, 350 și 150 PLN

..

astfel încât să poată cumpăra și mai multe cărți.

Promovarea durează doar astăzi (până la 23:59), așa că merită a începe navigarea pe lista overestated e-carti.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu