Principal » Internet » Căutați o bandă de fitness pentru copii? Poate merită să te uiți la... McDonalds

Căutați o bandă de fitness pentru copii? Poate merită să te uiți la... McDonalds

Internet : Căutați o bandă de fitness pentru copii? Poate merită să te uiți la... McDonalds

O rețea de restaurant McDonald a făcut recent o mulțime de a folosi potențialul de tendințe IT în obținerea de noi clienți, adesea cele mai tinere. A fost această corporație ca fiind unul dintre primii care folosesc premisele mele pentru a atrage jucătorii de Pokemon Go. Cu toate acestea, numai începutul - McDonald 's va vinde, de asemenea

..

Dispozitiv.

Sau mai degrabă smartoons primitiv cu un plic rectangular stilizat pe ceasul Apple. Dispozitivul este numit pas - acesta și va merge la seturile de mâncare fericite în McDonald 's în primul rând în Canada. Carcasa din plastic și banda de cauciuc vor fi disponibile în mai multe culori. Aplicarea formației se datorează în principal acuzațiilor multianuale la McDonald 'S asociate cu promovarea unor obiceiuri alimentare slabe în rândul copiilor.

Funcția pas-IT va fi, prin urmare, extrem de limitată - acesta este, în principiu, un pedometru digital care este de a încuraja copiii să se miște. Acesta nu va fi sincronizat cu nici un dispozitiv mobil și numai numărul de pași vor apărea pe afișaj. Singurul buton fizic cu banda va fi un comutator care va păstra resetarea stememetrului.

Nici o informație nu a apărut vreodată când dispozitivul va fi disponibil în mesele fericite din afara Canadei, dar se poate presupune că este o piață de testare și în curând va merge și la cutii din alte părți ale lumii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu