Principal » Internet » Căutați un televizor bun? Prezentare generală a modelelor interesante până la 3000 PLN

Căutați un televizor bun? Prezentare generală a modelelor interesante până la 3000 PLN

Internet : Căutați un televizor bun? Prezentare generală a modelelor interesante până la 3000 PLN

Desigur, pentru mulți oameni, sărbătoarea a fost un moment minunat pentru achiziționarea unui televizor nou, fie datorită problemelor de digerare a unei copii vechi sau a calității imaginii nesatisfăcătoare oferite de el. Cu toate acestea, unii au decis să nu folosească Crăciunul "promovarea" pentru a ajunge la vânzările din ianuarie. Doar du-te la orice magazin major pentru a vedea întregul perete plin de televizoare, care la prima vedere diferă numai în preț, aspect și diagonală ecran. Deeping specificatii Vom ajunge să cunoască rezoluția, contrastul sau alți parametri. Cu toate acestea, atunci când achiziționați, nu puteți urma numai cu numerele. Datorită faptului că nu este ușor să găsiți un model bun între toate aceste oferte, am decis să vă ajutăm.

Am pregătit o listă de televizoare remarcabile care costă mai puțin de 3.000 de zloți. Pentru acest preț, puteți cumpăra deja un model cu o mare 4K (2160p) ecran care oferă o calitate a imaginii bună, care datorită built-in modulul Wi-Fi va oferi acces prin Internet la conținutul serviciilor video la cerere. La acest preț cumpărăm un televizor, care, în mod ideal, va fi verificat în jocuri și cu caracteristicile sale vor fi satisfăcute și mai mulți jucători profesioniști. Televizoarele enumerate oferă o calitate a sunetului similară atunci când vizionarea televizorului ar trebui să fie suficientă. Cu toate acestea, merită să investiți în difuzoare externe cu un amplificator, bara de sunet sau un cinematograf complet. Apoi, experiența de vizionare a filmelor, cu siguranță va crește, iar selectarea unui set bun de difuzoare, televizorul poate deveni un centru multimedia în casa noastră, unde ascultă muzică în înaltă calitate.

Înainte de a citi, merită să ne familiarizați cu seria de televizoare fără marketing. Am scris deja despre ecrane 4K și curbe, precum și despre culori și răcoritoare.

Samsung UE40hu6900

Începem lista noastră de la Samsung. În cele din urmă, potrivit multor clasamente, este după televizoarele acestei companii cel mai adesea. Această poziție în piață datorită Samsung, printre altele Niewgórowanym Prețuri, Design și echipament atractiv. La începutul listei noastre era un model coreean marcat ca UE40HU6900. Deja mai puțin PLN 2.300, vom obține un dispozitiv bine care prezintă cu un ecran de rezolutie 4K de 40 inch. Avem de a face cu o matrice de 50/60 Hz, in mai multe modele oferă deja 100/120 Hz, desigur, pentru care de multe ori trebuie să plătească mai multe. Acest model are o imagine bună de scalare a imaginii (upscaling), care este egală cu cea aplicabilă televizoarelor mai scumpe.

Matricea de ecran a fost acoperită cu un filtru anti-orbire, nu ne ocupăm de o matrice mată și ceva între mat și strălucitor. Datorită tehnologiei unghiurile de vizualizare utilizate nu sunt fantastice, un raft de mijloc, deși clientul mediu mai mult decât suficient. Un mare avantaj al serviciului TV Samsung este codecul video Hardware HEVC, destinat în principal pentru / comprimarea 4k. Acest model ieftin ar trebui să fie, de asemenea, interesat de jucători și acest lucru din cauza celui mai rău LAG - 46 ms. Samsung UE40hu6900 este un model aparținând unui grup de dispozitive cu software inteligent TV al acestei companii, o dată elită și scumpă. Fără a conecta niciun echipament suplimentar, putem naviga pe Internet, folosim o bibliotecă mare de aplicații și conectați-vă la Facebook și smartphone-uri atunci când computerul nu este suficient pentru noi. Au existat o mulțime de modul Wi-Fi, astfel încât rețeaua noastră de domiciliu conectați fără fir. Producătorul utilizează trei porturi USB, care permit conectarea pendrive „A și recrearea un film. Televizorul se ocupă bine cu formatele populare, el poate juca și subtitrări.

Panasonic TX-40CX680E

În ceea ce privește aspectul atractiv, Panasonic este cu siguranță distinsă de produs. Cadrul îngust din jurul ecranului, precum și pantoful modern, face un aspect întreg foarte bun. Prețul este de aproximativ 2.500 PLN și fără să se uite la ea, putem obține impresia că avem de-a face cu un model mult mai scump. CX680E Panasonic nu este doar un aspect atractiv, ci și o specificație foarte bună. La fel ca în cea descrisă de Samsung, avem un ecran 4k cu o diagonală de 40 de centimetri, dar aici obținem o matrice de 100/120 Hz. Afișajul este acoperit cu un strat care constituie o conexiune mată cu lucioasă. Acest lucru are ca rezultat o cameră luminoasă care, atunci când afișează scene întunecate, vedem o reflectare foarte neclară a ferestrei. Desigur, un efect similar va satisface multe alte televizoare. Culorile sunt vii și bine mapate, iar atenția returnează cartografia neagră mare.

Panasonic a decis pe Firefox OS. Acesta este caracterizat printr-o interfață intuitivă, minimalist, care pare a fi potrivit cu design material. În magazin veți găsi cele mai mari aplicații de socializare, precum și între alte aplicații cu informații curente despre vreme și YouTube. Cu toate acestea, în ceea ce privește posibilitățile Firefox OS efectuează mai rău de Smart TV în punerea în aplicare a Samsung. Interesant, nu avem nevoie de o telecomandă, poate înlocui aplicația pentru smartphone Android sau iOS. Televizorul oferă suport pentru codecurile HEVC și V9.

Sony KDL-48W705C

Când răsfoiți listele, atrage atenția asupra acestui televizor făcut de Sony. După specificație, precum și din recenziile disponibile, sa dovedit a fi una dintre cele mai bune pentru jucători și totuși prețul său se potrivește în compartimentele acestui rezumat. Pentru un model cu un ecran cu diagonala de 48 inci, noi trebuie să plătească mai puțin de 2.500 de zloti. Ca o curiozitate, vom adăuga o ediție mai mică, cu 32 inch, vom cumpăra un preț foarte atractiv de 1700 zloți. Dar haideți să fi echipat cu un afișaj de 48 de inchi. Aceste televizoare oferă rezoluția 4k, aici "numai " Full HD. Desigur, vom obține o imagine cu un accent mai mic, dar, pe de altă parte, noua generație de console pot doar să viseze despre 4K, și este, de asemenea, încă un computer mic, cu o placă grafică asigură buna animație și setările grafice de înaltă 4K.

50/60 Hz Matrix a fost aplicat. Cu toate acestea, în cazul jucătorului un parametru care va face cea mai mare impresie va fi INPUT GAL-ului, adică întârzierea semnalului. În modul de joc, televizorul se poate lăuda cu o valoare mare: doar 13 ms. Când vine vorba de proprietățile imaginii afișate, acest model este apreciat de o reproducere foarte bună a culorilor și de negru. Cu toate acestea, vor exista probleme cu focalizare în timpul mișcării, ci doar să activați funcția Trled (într-adevăr în valoare) pentru a obține o mai bună calitate. Datorită portului USB încorporat, putem reda muzică și videoclipuri din Pendrive 'și sau pe un disc extern. Din păcate, nu este perfect, el nu se ocupă de astfel de formate ca WMV sau un container AVI popular. Cu toate acestea, datorită capacităților unei conexiuni fără fir cu o rețea Wi-Fi la domiciliu și aplicațiile corespunzătoare, vom avea acces la serviciile de vod selectate.

LG 49UF640V

Timpul pentru următorul TV, de data aceasta un produs de 49 de inci de la LG evaluat la aproximativ 2550 PLN. Rezoluția este de 4k, iar matricea este 100/120 Hz. Procesorul de motor Tri-Ultra HD este responsabil pentru calitatea imaginii afișate și iese într-adevăr nu este rău. Apreciați culori bine mapate, precum și o adâncime profundă. Este demn de remarcat faptul că tehnologiile cunoscute din modele mai scumpe, a căror sarcină este de a îmbunătăți imaginea afișată, printre care vom găsi controlul micro pixel sau motorul TRU-ULTRA HD.

Fiecare utilizator mediu ar trebui să fie mulțumiți de calitatea, dar nu se poate spune același lucru cu privire la numărul de conectori. Aici, produsul LG cade prost: doar două HDMI și un singur port USB. Avantajul este pentru acest sistem instalat - WebOS 2.0. Se poate lăuda una dintre cele mai bune interfețe care prezintă. Folosirea este intuitivă, întregul funcționează foarte eficient, iar aplicația nu lipsește. WebOS 2.0 este adesea considerată un rival decent pentru televiziunea inteligentă de la Samsung. Nu a existat niciun suport pentru Codec HEVC și ne conectăm la o rețea de domiciliu care nu numai că utilizează modulul Wi-Fi încorporat, ci și de Gigabit Ethernet.

Philips 50PUH6400 / 88

Pentru doar peste 2700 zloți, putem cumpăra un televizor Philips, model 50puh6400 / 88. TV-ul în sine arată nesofisticat, dar pentru mulți consumatori va fi un avantaj. Aniversarea prezintă un stand, în principal datorită faptului că dă impresia unui ecran atârnat în aer. Philips se poate lăuda cu cea mai mare diagonală în această comparație - 50 inci. Matricea aplicata 50/60 Hz este capabil să afișeze imaginea la o rezoluție de 4K. Puteți fi mulțumit de reproducerea culorii și cu adâncimea neagră, deși albul este prea rece, chiar și în albastru. Din fericire, acest efect nedorit este în cele mai invizibile scene. Datorită screening-ului acoperirii din satin, vizionarea în camere luminoase este confortabilă, reflectarea obiectelor nu interferează cu screening-ul.

Philips În acest model a decis pe sistemul TV Android, îl primim într-o versiune nouă - 5.1 lollipop. Ar trebui să se mândă viteza, în acest sens, acest televizor depășește concursul pe majoritatea dispozitivelor care rulează Google 'a. Android TV oferă (desigur) o bază uriașă de cerere, permite un control comod și precis cu ajutorul vocii, și, de asemenea, vă permite să trimiteți o imagine de pe un dispozitiv mobil direct pe ecranul televizorului. Pentru formatele acceptate Noi nu trebuie să-ți fie frică, în cele din urmă în magazin, puteți găsi cu ușurință o aplicație care se va ocupa cu aproape orice format. TV are 16 GB de memorie pentru datele de utilizator, dar nu există nimic care să ne împiedice să folosim unitatea externă, chiar a adăugat o altă duzină sau zeci de gigaocteți. Datorită întârzierii ridicate de intrare, acest model nu face apel la jucători.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu