Principal » Internet » Căutați erori în Microsoft echipe. Compania plătește peste 100.000 de zloți

Căutați erori în Microsoft echipe. Compania plătește peste 100.000 de zloți

Internet : Căutați erori în Microsoft echipe. Compania plătește peste 100.000 de zloți

Echipele Microsoft se bucură de popularitatea pe care nu am reușit niciodată să o ofer. Din acest motiv, compania investește o mulțime de putere și bani în dezvoltarea acestui comunicator. Acum este gata să plătească până la 30.000 de dolari pentru detectarea vulnerabilităților.

O nouă intrare a apărut pe blogul Centrului de Răspunsuri Microsoft Security, în care compania vă informează că ați început un nou program de recompense, adică căutarea erorilor de securitate. În al patrulea trimestru al anului 2020, 115 milioane de utilizatori activi din întreaga lume au folosit aplicația. Mai ales în acest moment, compania nu își poate permite să facă datele clienților săi încălcate.

În noul program Bug Bounty, Microsoft oferă 5 premii în cazul unui scenariu pentru a utiliza un decalaj specific. Experții se pot aștepta de la 6000 la 30000 de premii, adică echivalentul a peste 100.000 PLN. A doua opțiune include o detectare generală a lacunelor pentru aplicarea echipelor pentru computerele desktop. Aici premiile sunt de la 500 la 15.000 $.

Microsoft anunță, de asemenea, bonusuri pentru solicitanții de lacune care vor raporta descoperirile lor mai des. Fiecare cercetător vor primi puncte pentru aplicații corecte. Punctele vor permite chiar și un multiplicator bonus de două ori și vor oferi posibilitatea de a se califica pentru lista celor mai valoroși cercetători ai MSRC.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu