Principal » Internet » Inteligența artificială va citi audiobook-urile cu intonații naturale și vocea autorului

Inteligența artificială va citi audiobook-urile cu intonații naturale și vocea autorului

Internet : Inteligența artificială va citi audiobook-urile cu intonații naturale și vocea autorului

E-cărți, doar schimbarea formularului de carte pe electronică în principal pentru comoditate. Dar audiobooks de voce, de asemenea, asociat cu o nouă experiență - o voce umană a unui profesor sau actori. Și dacă vă învață un computer pentru a vorbi prin vocea autorului cărții? Chiar și decedatul.

Creșterea cererii de cărți în versiunea audio poate fi văzută chiar și în China. BBC News Referindu-se la previziunile Iimedia că piața audiobook în țara de măsură în anii din 2016 până 2020 este de așteptat să crească mai mult de două ori la 7,8 miliarde de yuani (aproximativ 1,1 miliarde de dolari SUA). Este demn de a investi în această ramură de cărți electronice. Inteligența artificială vă va ajuta să vă bazați pe eșantioane de voce Înregistrări de lectură fiabile. Datorită acestui lucru, va fi mai ieftin, precum și cu noi posibilități.

A și o metodă pentru producția mai ieftină de audiobook-uri

Unul dintre start-up-urile din Marea Britanie consideră că procesarea de vorbire vă va permite să creați un audiobook tipic în câteva ore și la 10% din costurile curente. Desigur, noi nu vorbim despre un mod puternic sintetic de intonației la asistenți de voce, și înregistrări cu adevărat profesionale, care ar fi foarte fidel munca unui profesor sau actor din sânge și sânge. Noile metode de obținere a discursului sunt din ce în ce mai naturale pentru urechea umană.

Unele soluții funcționează cu mostre foarte mici. Chiar dacă tehnologia Lyrebird vă permite să creați un model de vorbire de la o înregistrare audio, în care citim problemele. Este adevărat că artificialitatea poate fi audiată, dar creatorii recomandă o înregistrare a unui set mult mai mare de eșantioane pentru a îmbunătăți efectul. Sintetizatorul de vorbire Lyrebird funcționează numai în limba engleză, dar această tehnologie este chiar disponibilă pentru un utilizator mediu într-un confort de casă, iar configurarea contului este gratuită.

Creatorii celebri ca o voce de la un computer

Revenind la China, acest motor de căutare Sogou vrea să creeze un proiect de dezvoltare audiobook printr-un sintetizator de vorbire bazat pe inteligenta artificiala. Nu ar fi voci și folosite de către autori. În mod natural, o abordare ar fi suficientă, deci o singură înregistrare mai lungă ar avea grijă de toate audiobook-urile unui anumit autor. Aceste informații au fost anunțate despre literatura online din China+.

Până în prezent, discutați despre vocile digitale Yue Guan și Bu Xin Tian Shang Diao Xian Bing. Acesta nu este primul proiect SOG. Compania a creat deja două avataruri descriu știri de televiziune, care sunt utilizate de către Agenția de informare a Guvernului Xinhua.

Cine știe dacă nu vom obține un alt tip de proiecte. Poate că ceva timp revigorează digital vocile scriitorilor și a altor oameni celebri care nu au înregistrat întrebarea dvs., pentru că am plecat cu mult timp în urmă. Dacă colecta toate piesele audio înregistrate din diverse surse, vom avea cu siguranță o bază suficientă pentru acordarea de multe ori la aparatul de fotografiat și un microfon.

Cu timpul, chiar și eșantioane accidentale scurte vor fi probabil suficiente. În acest caz, există o șansă pentru figuri importante din realizările noastre culturale, care nu au fost atât de mass-media sau pur și simplu a murit demult că ei nu au așteptat pentru zilele în care s-ar lăsa, probabil, mai multe înregistrări vocale.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu