Principal » Internet » inteligență artificială astăzi scrie codul pentru programator, dacă îl va înlocui mâine?

inteligență artificială astăzi scrie codul pentru programator, dacă îl va înlocui mâine?

Internet : inteligență artificială astăzi scrie codul pentru programator, dacă îl va înlocui mâine?

Suportul de programare a computerului nu este nimic nou. Dezvoltatorii contemporane sunt practic energizant programatori. Să adăugăm un serviciu Stackoverflflflflflow, care conține toate soluțiile posibile la toate programele posibile programate și puteți vedea că bara transversală pentru programatorii este suspendată astăzi mult mai mică decât în ​​perioadele profesionale ale părinților și bunicilor lor. Puteți să-l reduceți mai mult? Specialiștii IT de la Universitatea de Rice din Texas consideră acest lucru. Ei au prezentat un instrument numit Bayou, care, inlocuieste extrem de programator în scris Javie lui.

Reaprovizionarea automată a codului a văzut pe oricine a avut o idee cum ar fi Visualstudio sau Eclipse. BayouPotrafi, cu toate acestea, mult mai mult - scheletul WJAVIE dat la el, se transformă într-un cod complet de lucru, utilizate metodele de metode variabile și tipuri de variabile.Utilizează o rețea neuronală pentru acest scop - și aparent urca mai mult decât înlocuirea Kikut de cod de o corectitudine.

Așa cum explică în articolul PT. * Programul de generare a învățării neuronale * Twórcybayou, specialiști americani Vijayaraghan Murali, Letao Qi Swaras Chrishuri și Chris Jermaine, sunt folosite în această rețea neuronală de celunowatorska, Codec Gaussian Działającymna set de eșantioane de cod sursă, luate de la GitHub. Podczasszkolenia Bayou convertește codul sursă în codul modelului sintactic, deci. Schițele care dispar Wszystkieniskopoziomowe nume și operațiuni și este conservat Strukturakodu, ordinea metodelor și a interfețelor și a datelor returnate Typprzzzyjmowanych.

Apoi, rețeaua neuronală este utilizată pentru a utiliza aceste date pentru a se potrivi cu modelele de cerere învățate și returnează cele mai bune rezultate pentru a se potrivi cu rezultatele. Uneori, cu unele restricții - doar trei API-uri (Java.Lang, Java.Io și java.UTIL), nu pot face față cu carduri sălbatice wtypach generice, returnează numai cele mai typowerozwiązania, cele mai frecvente dintre programatori.

Importați Java.și.Fişier; Testul de clasă publică {Void Citește (fișier fișier) {{/// Apelare: ReadLine}}} Codul scris de programator...Cu toate acestea, disponibile în Askbay pe demo că astăzi ul web soluția este mult mai mult. După creatura a codului care conține o „gaură“ - blockcode lipsă, rețeaua neuronală se va transforma în notație sa specială într-o notație specială în probabil cel mai bun cod selectat dintre primele soluții disponibile care conțin metodele de date indicate.

Importați Java.și.BufferedReader; Importați Java.și.Fişier; Importați Java.și.IOException; Importați Java.și.FileNotfoundException; Import Java.și.FileReader; Clasa publică Testio {VOID Citește (fișier fișier) {{FileReader FR1; BufferedReader BR1; String S1; Încercați {fr1 = FileReader nou; BR1 = New BufferedReader (FR1); S1 = BR1.Citeste linia (); } CATCH (FileNotFOUNDEXCEPTION _E) CATCH (IOException _E) RETURN; }}} ...și complementul său de BayouW Future Bayou va aduce mai mult. Curând o interactivitate de câștig, mediile de dezvoltare WBUDOWANYW vor sugera că pasajele întregi Kodgdy Programmer scrie codul său. În cele din urmă să fie în măsură să genereze grupe de metode sau clase. Va vedea chiar și utiliza notație specială în schimb językanaturalnego interogări, astfel încât Uczynićprogramowanie accesibile un număr mai mare de oameni.

Ei bine, este posibil ca profesia de profesie să fie pur și simplu cu încăpățânare. Codul aplicației vă va scrie apoi, și fără întregul scrum.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu