Principal » Internet » Inteligența artificială a artistului nu va înlocui, dar cu proiectul site-ului vă sfătuiește

Inteligența artificială a artistului nu va înlocui, dar cu proiectul site-ului vă sfătuiește

Internet : Inteligența artificială a artistului nu va înlocui, dar cu proiectul site-ului vă sfătuiește

Persoanele care lucrează în profesiile care necesită gândire creativă sunt încă convinși că mașinile nu trebuie să industria lor. Cu toate acestea, dezvoltarea instrumentelor care utilizează inteligența artificială nu lasă nicio îndoială - computerele pot înlocui designerii și programatorii site-ului și pot pune industria pe cap.

Tom Biserica, un designer profesionist (nu numai pagini) a mutat o astfel de teză, după ce a luat o piață și instrumente disponibile. Uită-te la grila, care, spre deosebire de aparențe, nu este o altă platformă pentru șantier de auto-clădire. Sub interfața estetică, inteligența artificială care a furnizat materiale va funcționa la cererea clientului. Designerul automat se va asigura că site-ul a fost unic și conține toate elementele necesare: filme, RSSS, Galerii, Publicitate și chiar magazinul. Părțile se vor dezvolta și vor căuta scopul, ceea ce le va numi proprietarul - vizionări ale intrărilor, reproducerea filmelor, promovarea bunurilor și poate pe site-urile de socializare?

Grila | Site-urile AI care se proiectează

Anunțul primului instrument cu adevărat inteligent ar trebui să dea designerilor gândirii. Pe baza analizei materialelor furnizate, grila este de a selecta o paletă de culori care vă va ajuta să treceți mesajul corespunzător, precum și contrastul potrivit pentru text. Designerul artificial nu va folosi șabloane - în schimb construiește o pagină bazată pe filtre. Mașina va uita, de asemenea, despre marginile manuale și va folosi algoritmii de analiză a imaginilor pentru a detecta fata sau alte elemente cheie. În acest fel, oamenii crearea de conținut se pot concentra pe munca lor, in loc de listarea patch-uri și de a le discuta cu webdevelopes

..

Cine probabil în timp va deveni inutil ca angajații fabricii înlocuite de roboți.

Nu există nicio îndoială că instrumentele care utilizează inteligența artificială încep să concureze pe piață cu designerii de pagini și echipele care se ocupă de întreținerea lor. Concurența este în afara presupunere - puterea de calcul a mașinilor creste, prețurile sunt în scădere, iar oamenii nu sunt în stare să facă mai mult decât în urmă cu câțiva ani. Pentru a atinge particularitățile încă departe, dar mașinile sunt deja capabile să ia decizii în așa fel încât să satisfacă clienții. Chiar dacă vine vorba de un sentiment de estetică și de folosire a interfeței, inteligențele artificiale se descurcă destul de bine.

În prezent, 1.8 miliarde de persoane se conectează la rețea, iar până în 2020 există încă 3,5 miliarde, în principal din țările în curs de dezvoltare. Aceasta înseamnă în primul rând faptul că vor exista mult mai mulți oameni și companii care doresc să-și rezerve propriul unghi în rețeaua globală. O mulțime de angajați noi va apărea și pe piață (nu numai automată), dispus să mesteze talentul dvs. pentru designul site-ului. Lucrarea va fi automatizată, o mulțime de mașini și prețuri vor cădea foarte mult. Viitorul industriei nu este tras roz.

Unele companii și agenții știu că nu câștigă, astfel încât să înceapă să furnizeze alte servicii. FullScream, în care funcționează biserica, a stabilit o cooperare cu designul ontic și intenționează să tipări bijuterii pe baza proiectelor clienților. În continuare vor exista o nișă, în care vor fi produse manual în preț, deci merită să se extindă gama de servicii și, de asemenea, să se ocupe de ceasuri, îmbrăcăminte, mobilier, imagini de fundal

..

Grila nu sa mutat încă și deja 20.000 de persoane și companii au cumpărat un abonament și au declarat că va fi folosit. Proiectarea ia uneltele dusk care permite ei înșiși pentru a crea pagini în același mod ca și creșterea posibilităților de calculator însemna că demoscena și-a pierdut sensul, și eliberarea Creative Suite de Adobe în cele din urmă finalizat epoca de efecte grafice auto-programare. Autorul blogului anunță sfârșitul WordPress, Weebly, Temedyst și altele asemenea. Locul lor este de a lua următoarele generații - instrumente care să ia decizii în mod independent pe baza conținutului primite și orientări care extind pagina pe măsură ce primesc mai multe materiale.

Biserica, totuși, este gânduri bune, deoarece revoluția poate și va pune industria pe cap, dar creează ceva nou și va genera noi locuri de muncă. În afară de care, în cazul în care, dar oamenii creativi vor găsi întotdeauna o ocupație și o modalitate de a utiliza noile jucării. În cele din urmă, mașina nu poate concura cu ingeniozitatea umană, capacitatea de a gândi la abstract și empatie, dar pot ajuta la crearea. Problema poate fi faptul că designerii vor trebui să își ceară scuze pentru programare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu