Principal » Internet » Șeful Instagrama anunță o mulțime de schimbări. Utilizatorii sunt foarte surprinși

Șeful Instagrama anunță o mulțime de schimbări. Utilizatorii sunt foarte surprinși

Internet : Șeful Instagrama anunță o mulțime de schimbări. Utilizatorii sunt foarte surprinși

Șeful Instagrama, Adam Mosseri, a publicat un film în care anunță schimbări mari. Se pare că portalul popular nu se va concentra în principal în imagini. Mai multe divertisment, mai puțină fotografie.

Instagram va ghida schimbări uriașe. Șeful său, Adam Mosseri, a anunțat că, în curând, portalul aștepta o schimbare a conceptului. În filmul, pe care la publicat pe Instagram și Twitter, explică ceea ce ne putem aștepta.

Cheie pare cuvinte "Instagram nu mai este o aplicație pentru partajarea fotografiilor ". În declarația sa, Mosseri explică că portalul se va îndrepta spre divertisment și partajarea filmelor. El subliniază că Instagram va încerca să concureze cu astfel de portaluri, cum ar fi Tiktokok sau YouTube în viitorul apropiat.

Filmele împărtășite pe Instagram vor fi afișate pe ecran complet acum, în principal pentru dispozitivele mobile. În plus, aplicația va propune în viitor subiecte pe care utilizatorul ar trebui să le urmeze.

Aceasta este sfârșitul Instagramului ca mediu pentru promovarea celei mai mari influențe? Dacă devine "mai mult tiktokowy ", cu siguranță nu va fi în gustul unor părți ale utilizatorilor, atât cei care creează și cei care sunt doar spectatorii de acolo. O convenție mai puțin gravă a unui mediu dat poate descuraja pur și simplu unele.

Cum vă plac modificările anunțate? Folosind Instagram? O veți folosi după ce va fi reproiectat pentru un concurent Tiktoka?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Instagramtiktunternet

Recomandat
Lasă Un Comentariu