Principal » Android » Sinteza de vorbire online - o propunere ideală pentru persoanele cu deficiențe și de învățare vizuală

Sinteza de vorbire online - o propunere ideală pentru persoanele cu deficiențe și de învățare vizuală

Android  : Sinteza de vorbire online - o propunere ideală pentru persoanele cu deficiențe și de învățare vizuală

Sintetizatoarele de vorbire sunt, de obicei, aplicații destul de scumpe - este necesar să cumpărați o aplicație de bază pe care NP. Include doar o singură voce aleasă de noi, iar următoarele limbi de care avem nevoie pentru a cumpăra individual sau în pachete. Configurarea unui pachet complet poate costa sute și chiar mii de zloți.  Nu toată lumea își permite o astfel de cheltuială, iar sintetizatorii de vorbire sunt un instrument excelent pentru orbi sau cu deficiențe de vedere și pot fi, de asemenea, utile pentru persoanele care învață limbi străine. 

Sintetizatoarele de vorbire online disponibile pe site-urile celor mai mari producători de programe de acest tip nu vor fi o alternativă completă la programele comerciale, dar unii utilizatori pot folosi-o. 

Cel mai mare dezavantaj este numărul limitat de caractere pe care aplicația le poate citi la un moment dat. Acest lucru este cel mai adesea 300 - 500 de caractere, ceea ce înseamnă că programul convertește câteva propoziții. Nimic nu împiedică citirea textului, parțial lipit. Acest lucru se remarcă, dar pentru dorință - de a face. 

Mult mai funcțional va folosi sintetizatoarele de vorbire online pentru a învăța cuvintele de pronunție. Kilkuzdaniowy limită de timp nu va fi o problemă, iar utilizatorul va putea utiliza baza de date de zeci de limbi disponibile, de exemplu. În Ivona sau Loquendo TTS. La învățarea limbii engleze, merită să vă acordați atenție Sintetizatorului Acapela, care are voci în diferite accente: american, britanic, australian. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu