Principal » Internet » Synfig1.5.1

Synfig1.5.1

Internet : Synfig1.5.1

Synfig Studio este un program deschis pentru crearea de animație 2D cu utilizarea formelor vectoriale și a bitmap-ului.

Synfig vă permite să lucrați la straturi de diferite tipuri și să le utilizați pentru a crea geometrie, gradienți, filtre, distorsiuni, transformări și chiar fractali. Animațiile pot fi create datorită așa-numitului sistem osos, care vă permite să atribuiți formularul "Skeleton " în grafică, atât vector cât și bitmap. Straturile de deformare scheletică permit distorsionarea avansată a bitmap-ului, care oferă efecte lichide și naturale cu un volum de muncă mic.

Synfig are, de asemenea, suport audio extins. Programul poate sincroniza coloana sonoră cu animație datorită unui strat separat. Recent, programul a făcut, de asemenea, sincronizarea de vorbire cu mișcările personajelor animate.

Synfig nu este un program ușor de utilizat și se remarcă în acest sens de la concurenții comerciali. Cu toate acestea, plus ar trebui să includă flexibilitatea sa imensă și capacitatea de a controla fiecare aspect al animației. Începător vă recomandăm să citiți cursul de service Synfiga, care explică conceptele de bază, învață să utilizeze oasele, fețele animate, la locul de muncă și să utilizeze instrumentele utile, cum ar fi cuștile cheie și ceapa de ceapă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu