Principal » Windows » Sincovy9.46D construi 349

Sincovy9.46D construi 349

Windows  : Sincovy9.46D construi 349

Syncovery este un program care servește la copierea de rezervă a fișierelor. Pe fundal, multe alte instrumente similare se disting prin faptul că, de asemenea, vă permite să sincronizați datele între mai multe dispozitive în timp real.

În plus față de posibilitatea de a face o copie de siguranță standard a fișierelor, Syncovery include, de asemenea, o funcție de efectuare a sincronizării datelor cu două fețe (SmartTracking) și vă permite să creați o copie a dosarului sursă (oglindă extrasă). Instrumentul suportă FTP, SSH, WebDAV, SSL, Amazon S3, Azure, Google Docs și HTTP.

Syncovery oferă posibilitatea de a automatiza procesele de backup, datorită utilizării unei opțiuni de programare a sarcinilor, care vă permite să configurați termenele limită în care programul este de a rezolva operațiunea.

Dacă nu aveți cunoștințele corecte în domeniul suportului și copiilor de rezervă, în Syncovery veți găsi un expert care va facilita execuția de backup de date, prezentând un pas cu pas pașii care trebuie efectuați pentru a termina această operațiune cu succes.

Merită adăugând că autorii de sincovință, de asemenea, îngrijesc și securitatea datelor. Programul utilizează tehnica de criptare, datorită căruia fișierele de utilizator sunt protejate împotriva persoanelor neautorizate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu