Principal » Internet » Simpatic, rapid și subțire MyPhone infinit în Biedronka pentru PLN 649

Simpatic, rapid și subțire MyPhone infinit în Biedronka pentru PLN 649

Internet : Simpatic, rapid și subțire MyPhone infinit în Biedronka pentru PLN 649

În lanțul comercial Biedronka din luni (29 iunie) veți putea cumpăra smartphone-ul Myphone Infinity la un preț de numai 649 zloți. Promovarea va dura în timp ce stocurile durează. În plus, cumpărarea unui model de infinit în Biedronka, vom primi un cod de reducere cu o reducere de 25% la accesorii dedicate pentru acest smartphone.

Este demn de remarcat faptul că smartphone-ul va fi disponibil în două versiuni - primul 3G, LTE și altele. Prețul va fi același, adică PLN 649. Prin urmare, o alegere mai bună este un model care vă permite să utilizați Internet Wireless LTE de mare viteză. În plus, versiunea LTE vorbește prețul. Într-o vânzare normală, această versiune este mai scumpă, costă 750 PLN, în timp ce modelul 3G va ajunge în spatele a aproximativ 720 zloți. Cu toate acestea, țineți cont de faptul că pentru modelul LTE obținem un procesor mai puțin eficient și un aspect grafic.

myPhone Infinity 3G are un ecran de 4,7 inch IPS cu o rezoluție de 1280 × 720 pixeli protejat de Gorilla Glass 3, care asigură o rezistență ridicată la zgârieturi. Ecranul nu este perfect, dezavantajele sale includ culori decolorate și soarele vizibil în grila matricei și punctele sale. Cu toate acestea, oferă unghiuri de vizualizare larg, precum și claritatea imaginii satisfăcătoare. Inima Infinitului este un procesor de octopus mediatka MT6592 de aproximativ 1,4 GHz. Pe de altă parte, este responsabil pentru procesare grafică Mali-450 MP4. Testarea sistemului Falls Media. Cu toate acestea, funcționarea fără probleme a sistemului de operare și vă permite, de asemenea, să rulați chiar și jocuri mobile, cum ar fi combaterea modernă 4 și nevoia de viteză cea mai dorită. De asemenea, am obține 1 GB RAM și 16 GB pentru fișiere cu posibilitatea de prelungire cu un alt 32 GB cu ajutorul unui card de memorie. Versiunea LTE diferă de procesor, în interior găsim o mediază quad-core MT6582 1.3 GHz, iar aspectul grafic este Mali-400 MP2. Prin urmare, trebuie să ne bazăm pe o mai mică eficiență.

Smartphone-ul are două camere - principal, amplasate pe partea din spate de 8 MP și frontală de 5 MP. Acest spate efectuează o fotografie decentă, dar partea din față cade numai pe hârtie, pe o bună calitate, nu putem conta pe. Infinity lucrează sub inspecția Android 4.4.2 Kitkat. Avantajul acestui Android aproape pură este de lucru foarte buna si atitudinea beneficiarului polonez. Obținem o aplicație programare, Rysiek sau navigație Naviexpert (din păcate, doar într-o versiune de încercare, timp de 7 zile).

MyPhone versiunea Infinity 3G Am avut o plăcere să test la începutul lunii mai. Prin urmare, dacă vă întrebați să cumpărați acest model în Biedronka, merită să citiți revizuirea noastră înainte de a lua o decizie finală.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu