Principal » Android » Simpatia5.0.3581

Simpatia5.0.3581

Android  : Simpatia5.0.3581

Simpatia este aplicația oficială a unuia dintre cele mai populare site-uri de dating din țara noastră. Oferă accesul la profil și utilizează, de asemenea, smartphone-uri pentru NP. prin adăugarea de oameni în zona noastră.

Pentru a utiliza aplicația, creați un cont pe site-ul Simpatia.EN. Din păcate, nu putem face din nivelul programului și numai o pagină mobilă special pregătită. A fost, de asemenea, un login folosind conturi Facebook. Ecranul de pornire al aplicației este alcătuit din fotografii ale contactelor propuse. Criteriile lor pot fi modificate utilizând motorul de căutare.

Cu cererea de simpatie, nu numai căutăm contacte, ci și de a căuta informații și, de asemenea, să fac comunicare, să trimiteți un mesaj nou și să citiți aceste primite. De la nivelul de setări, activăm notificările (e-mail și împingere), au existat și opțiunea de editare a datelor noastre și a profilului.

Aplicația este disponibilă gratuit, deși unele funcții sale sunt disponibile numai după activarea contului premium. În plus, va exista o stabilitate a programului, precum și motorul de căutare. Mai multe date returnate de mai multe ori, în ciuda criteriilor de căutare specifice. În ciuda acestor erori, facilitează accesul la site-ul cu utilizatorii săi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu