Principal » Internet » Simpatia4.5.8

Simpatia4.5.8

Internet : Simpatia4.5.8

Datorită aplicației Simpaty, utilizatorii site-ului cu același nume câștigă accesul mai ușor la contul lor, mesaje, precum și alte profiluri ale persoanelor. De la telefon, ei pot să verifice numai mesajele, ci și să facă noi cunoștințe..

Pentru a utiliza aplicația, creați un cont pe site-ul Simpatia.EN. Din păcate, nu putem face din nivelul programului și numai o pagină mobilă special pregătită. A fost, de asemenea, un login folosind conturi Facebook. Ecranul de pornire al aplicației este alcătuit din fotografii ale contactelor propuse. Criteriile lor pot fi modificate utilizând motorul de căutare.

Cu cererea de simpatie, nu numai căutăm contacte, ci și de a căuta informații și, de asemenea, să fac comunicare, să trimiteți un mesaj nou și să citiți aceste primite. De la nivelul de setări, activăm notificările (e-mail și împingere), au existat și opțiunea de editare a datelor noastre și a profilului. Din păcate, simpatia mobilă nu oferă toate informațiile și capabilitățile cunoscute de pe site-ul web al site-ului web. În plus, va exista o stabilitate a programului. Aplicația este disponibilă gratuit, dar unele dintre funcțiile sale sunt disponibile numai după activarea contului premium.

Recomandat
Lasă Un Comentariu