Principal » Internet » Sfârșitul simbolic al ferestrelor mobile: Microsoft a vândut cea mai recentă artă Lumia

Sfârșitul simbolic al ferestrelor mobile: Microsoft a vândut cea mai recentă artă Lumia

Internet : Sfârșitul simbolic al ferestrelor mobile: Microsoft a vândut cea mai recentă artă Lumia

Trei ani au trecut de când Microsoft a lansat ultimul model de Lumia. Mai târziu, mâna lor în producția unui smartphone cu Windows a încercat, printre altele, HP. În octombrie 2017, Joe Belfiore a anunțat că Mobile Windows nu va mai primi niciun caracteristică nouă. Potrivit lui Venture Beat, ieri starea ultimelor două smartphone-uri cu ferestre mobile care erau disponibile în magazinul Microsoft a fost schimbată la "SOLD OUT OUT". Aceasta nu este o surpriză. Căderea lentă a telefonului Windows a fost vizibilă de ani de zile, iar șeful Satya Nadella la încoronat în cele din urmă, care "a restructurat " departamentul de smartphone, eliberând 7,8 mii. Persoane.

Lumie neutilizată în Polonia poate fi achiziționată astăzi numai pe Allegro.

Cei care sunt încă interesați să cumpere căști cu Windows, Microsoft se referă la Amazon sau Staples. Și cum arată situația în Polonia? Cel mai probabil, magazinele vor vinde smartphone-uri până când mărfurile sunt epuizate în depozite. Noi smartphone-uri Windows sunt, de asemenea, disponibile pe Allegro. De exemplu, noul (neutilizat) Nokia Lumia 830 este acum disponibil de la 600 zloți.

În ceea ce privește Ironia, în prezent pe pagina Microsoft Store disponibilă pentru a cumpăra numai smartphone-uri Android: Samsung Galaxy S9 / S9 +, Nota 8, S8 / S8 + și Razer Telefon. Microsoft în sine va avea cel mai probabil să aibă grijă de locul de muncă pe telefonul de suprafață - un dispozitiv care a fost implicat de numeroase întârzieri în stare aproape legendară.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu