Principal » Internet » Symantec: "Antivirusurile sunt deja software-uri moarte "

Symantec: "Antivirusurile sunt deja software-uri moarte "

Internet : Symantec:

Symantec este un pionier al software-ului antivirus. Compania a creat deja primele sale aplicații de securizare la sfârșitul anilor 1980, construind marca datorită vânzării de antivirus de înaltă calitate. Cu toate acestea, acest lucru este trecut. Astăzi, acest tip de software nu mai este atât de profitabil sau eficient.

Brian Dye, vicepreședinte DS. Securitatea informațiilor în Symantek, spune deschis că astăzi clasic antivirusi sunt aplicații moarte.

Conform cuvintelor sale, software-ul antivirus disponibil pe piață detectează doar aproximativ 45% din malware. În prezent, antivirusul este o aplicație necesară pentru utilizarea în siguranță a computerului, dar deja insuficientă. În realitățile de astăzi, Malware-ul a devenit un concept extrem de larg. În plus, un simplu cod spion utilizator poate fi transformat într-o armă periculoasă cybercriminal cu un singur clic. Aceasta forțează companiile care creează software de securitate pentru a schimba abordarea în crearea acestui tip de aplicare. Pachetele de securitate nu se mai concentrează numai pe protecție. Pentru a acoperi pe deplin utilizarea utilizării înainte de pericol, aplicațiile trebuie să aibă module de pericol timpuriu și răspunsul la un cod periculos. Acest lucru este asociat cu schimbarea comportamentului unor astfel de pachete de securitate care trebuie să urmărească scurgerile de date, un trafic suspect pe rețea sau chiar să genereze un momeală sub formă de date false. Toate acestea din cauza obținerii unor metode mai noi și mai sofisticate de efracție.

Symantec rămâne în continuare datorită software-ului de securitate clasic. În prezent, 40% din veniturile companiei provin din anti-virusuri. Cu toate acestea, acest lucru se schimbă în detrimentul lui Symanthek, al cărui venit se încadrează treptat. Astfel de companii precum Kaspersky Lab sau McAfee s-au mutat deja într-un mod nou, extins pentru a asigura utilizatorilor. Symantec, cu toate acestea, este în urmă și acum trebuie să exploreze concurența să nu cadă din circulație.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu