Principal » Internet » Swype1.7

Swype1.7

Internet : Swype1.7

Swype este o tastatură revoluționară care este un răspuns la problema scrierii pe un ecran tactil cu două mâini simultan. Datorită acestuia, este posibil să scrieți cu un singur deget care nu apăsați și să îl mutați liber pe ecran.

Cea mai importantă caracteristică a tastaturii Swype este abilitatea de a scrie rapid cu nu la fel de multă scriere manuală a fiecărei litere care apar în cuvânt, care pur și simplu efectuează gesturi: este suficient ca utilizatorul să treacă degetul prin literele conținute în cuvânt fără Peeling de pe ecran, astfel încât tastatura să o recunoască și să le pună în câmpul de editare. În combinație cu dicționarele folosite, extinse, acest lucru îi conferă rezultate cu adevărat uimitoare. În plus, atâta timp cât învățați ceea ce intrați în utilizator și încercați să sugerați mai bine și mai bine. Aplicația vă permite să vă construiți propriul dicționar.

Desigur, numărul de opțiuni este mai mic decât în ​​versiunea Android, dar avem acces la toate cele mai importante. Ca parte a personalizării, utilizatorul poate alege una dintre numeroasele teme vizuale disponibile. Pentru a profita din plin de capacitățile lui Swype pentru iOS, dă-i acces complet. Ce facem cu setările sistemului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu