Principal » Internet » Editura rapidă5.5.1

Editura rapidă5.5.1

Internet : Editura rapidă5.5.1

Editorul Swift este un program de creare a tuturor tipurilor de pliante, broșuri, meniuri, invitații și alte materiale promoționale.

Programul are o bază completă de șabloane gata realizate tematic, astfel încât toată lumea poate crea o broșură din punct de vedere profesional. Șabloanele pot fi ușor adaptate nevoilor dvs. Desigur, nimic nu vă împiedică să începeți propriul proiect de la început.

În plus față de șabloanele la dispoziția dvs., avem colecții de clipart la fel de puternice, adică grafică, pe care o putem lipi în munca noastră. Editorul Swift are o opțiune bogată pentru personalizarea aspectului textului. Puteți crea o tipografie interesantă, de exemplu scrierea unui cerc. Aplicația vă permite, de asemenea, să generați coduri QR.

Broșurile gata pot fi salvate în PDF, JPG, TIFF, PNG, formate EPS. Programul oferă, de asemenea, suport pentru iCloud și permite importul de la diafragmă, iPhoto sau din aplicația foto.

Dacă trebuie să pregătim o broșură sau un prospect, editorul Swift are un moment minunat în acest scop. Cererea gratuită este disponibilă în versiunea de încercare și impune un filigran mare pe broșurile salvate cu informații care au exportat din versiunea de încercare. Versiunile complete pot fi achiziționate pe site-ul dezvoltatorului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu