Principal » Software » Svchost încetinește un computer - ce proces este?

Svchost încetinește un computer - ce proces este?

Software  : Svchost încetinește un computer - ce proces este?

Se întâmplă că, după un timp de la reinstalarea sistemului de operare, computerul nostru începe să lucreze mai lent. Deseori se dovedește că un singur proces este făptuitorul utilizării excesive a procesorului. Numele lui este Svchost.executabil. Mai jos, vom încerca să explicăm ceea ce este de fapt ceea ce servește și dacă este necesar deloc.

Svchost.Exe este unul dintre procesele care în sistemul de operare Windows sprijină alte servicii. Aceasta poate fi o actualizare a sistemului, e-mail sau diferite tipuri de alte programe. Așa că se întâmplă ca svchost.Exe la un moment dat poate fi început chiar de mai multe ori (răspunde pentru mai multe servicii în același timp). Pentru a verifica cu precizie toate serviciile care sunt susținute de un proces misterios:

Introduceți managerul de activități. Apoi, după deschiderea acestuia, chiar în bara de activități, selectați fila Procese. Și facem clic pe procesele tuturor utilizatorilor. Uneori se va întâmpla că va trebui să confirmăm drepturile de administrator. Acum, când vedem procesul SVCHOST de pe monitor.Exe, faceți clic dreapta pe acesta și din meniul pop-up, care va apărea, alegeți Go la Servicii. După un timp în fila Servicii, vom vedea ce anume este susținut de procesul menționat. Se poate întâmpla acea parte a serviciilor sprijinite de SVCHOST.Exe este complet inutilă și, uneori, chiar dăunătoare (diferite tipuri de viermi). Apoi dezactivați-le și computerul pentru a scana software-ul antivirus și anti-spyware. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu