Principal » Software » Laptopul de suprafață - prețurile pe piața poloneză

Laptopul de suprafață - prețurile pe piața poloneză

Software  : Laptopul de suprafață - prețurile pe piața poloneză

Piața mobilă Ultrabook și dimensiuni foarte compacte din materiale de înaltă calitate sunt foarte specifice. Prețurile sunt foarte mari, pentru că vorbim despre un echipament de rafturi mai mare pentru persoanele care au nevoie de echipamente eficiente, dar și ceva care evidențiază statutul social ridicat. La acest nivel al mâinii sale, Microsoft cu modelul de laptop de suprafață va încerca, de asemenea.

Am învățat deja prețurile modelelor oferite pe piața poloneză și trebuie să recunoaștem că uneori avem impresia că totul începe să se apropie de granițele absurde. Înțelegem că unii doresc să iasă în evidență de mulțime și să-ți cucerească ego-ul, dar este ca și cum ai cumpăra Ferrari cu un motor de energie electrică, dar limitele electronice de viteză. În practică, putem cel mai mult călătoria în jurul orașului și "Chop ". Nu va fi un sistem mai mult, deci chiar și cineva din BWM pentru o fracțiune de prețuri ne va depăși în clipi de ochi. În mod similar este cu laptopul de suprafață.

Vom plăti 5.000 de zloți pentru cel mai ieftin model, iar versiunea cea mai bine echipată este mai scumpă. Potrivit producătorului, laptopul trebuie să fie în valoare de preț, în primul rând datorită calității manoperei. Ok, am putea să ne potriviți, deși parametrii nu sunt impresionanți deloc. Pentru a face lucrurile mai rău, un sistem de operare Windows 10 s limitat utilizat în hardware, în care nu vom schimba m.în. Browser web implicit. În timp ce în cele mai ieftine laptop-uri are sens și mobilizează pentru a cumpăra o versiune completă a sistemului, implementarea unei astfel de "castrata " în dispozitiv pentru cel puțin 5 mii de zloți este o mulțime de insultă pentru un cumpărător.

Mai mult, în cea mai ieftină versiune găsim procesorul Intel Core i5-7200U - aici nu avem comentarii - și

..

 4 GB RAM și SSD cu o capacitate de 128 GB. Willful?

Recomandat
Lasă Un Comentariu