Principal » Android » Super Phantom Cat1.162

Super Phantom Cat1.162

Android  : Super Phantom Cat1.162

Super Phantom Cat este un joc arcade captivant, menținut într-un climat de jocuri cunoscute din computerele Amiga sau Commodore. Controlăm o pisică de benzi desenate în el, înfrângerea unor panouri ulterioare.

Jocul se referă foarte mult la fostul producție de divertisment din momentele în care computerele personale au fost foarte arhaice. Designul grafic al aplicației seamănă cu acest lucru cunoscut din jocurile de date vechi, la fel ca muzica de benzi desenate menținută în Convenția Disco.

În Pisica Super Phantom, controlam pisica, care din aspect seamănă cu personajele de desene animate, iar plăcile pe care le vom depăși, seamănă cu peisajul cunoscut din Minecraft. Pe drum, jucătorii întâlnesc o mulțime de obstacole, m.în. Rampa, alei orb, pereți înalți și colorați cu vârfuri. În joc, vom întâlni, de asemenea, alți eroi - atât prieten, care vor ajuta la depășirea unor bariere, precum și inamicul care va trebui să dispună de. De asemenea, trebuie să fiți atenți pentru că pe fiecare tablă avem doar trei vieți. Pierzându-le, misiunea va trebui să înceapă de la început.

Redarea, vom câștiga monede de aur și stele. Acest lucru este important deoarece datorită acestui lucru putem colecta fonduri pentru a debloca următoarele caractere pe care le vom controla în joc.

Jocul Super Phantom Cat poate fi integrat cu serviciul Google Play joc, care vă va permite să salvați rezultatele Google și să concurați cu alți utilizatori de aplicații.

Recomandat
Lasă Un Comentariu