Principal » Internet » Super Mario Run

Super Mario Run

Internet : Super Mario Run

Super Mario Run este un joc de Nintendo mult așteptat, cu cel mai faimos hidraulic din rolul principal. Avantajul acestui joc este abilitatea de a juca doar o singură mână.

În acest joc Mario merge înainte fără întrerupere, iar sarcina jucătorului este de a efectua diferite tipuri de salturi pentru a depăși obstacolele. Mario se va comporta diferit, în funcție de ritmul atingerii ecranului. Când călătoriți la bord, nu aveți nevoie doar de atingerea obiectivului, ci și pentru a colecta monede.

Există diferite moduri de joc în joc, proiectate complet de la zero. În Tour World Mario trebuie să salveze prințesa piersicii din mâinile lui Bowser, călătorind 6 lumi cu 24 de plăci. În Rally Rally Mario, el trebuie să apară cu salturi elegante pentru a concura cu alți jucători în provocări. Numerele de observare vă vor permite să încărcați coin Rush. La rândul său, modul Builder Kindgom constă în invitarea ciupercilor și colectarea de monede și cu ele, construirea propriului regat prin plasarea diferitelor trinketuri acolo.

Jocul poate fi descărcat gratuit, dar accesul la toate nivelurile costă 10 $.

Recomandat
Lasă Un Comentariu