Principal » Internet » Sunshine2.3.8

Sunshine2.3.8

Internet : Sunshine2.3.8

Sunshine este un instrument rapid și sigur pentru transferul fișierelor între diferite dispozitive. Transferul are loc direct, fără nor. Programul MACOS vă permite să partajați folderele selectate pentru a fi vizibile pentru dispozitivele mobile. Sunshine Nu există limite pentru mărimea fișierelor trimise sau a numărului lor, vă permite, de asemenea, să trimiteți fișiere direct pe Facebook.

Sunshine poate fi instalat pe Android, iOS, Windows și MacOS. După conectarea dispozitivelor cu un cont de utilizator, transferul de fișiere, cu toate acestea, are loc prin metoda Peer-to-Peer, atât în ​​rețeaua locală, cât și prin Internet. Autorizația a fost construită astfel încât niciuna dintre părți nu a avut toate datele, astfel încât este dificil să se transforme comunicarea.

Programul vă permite să alegeți care folderele vor avea aplicații de acces pe dispozitivele mobile, precum și unde vor fi salvate copiile de backup. Copierea de rezervă a datelor de pe dispozitivele mobile de pe computerul dvs. necesită un cont premium pe care îl puteți cumpăra sau obține gratuit prin recomandarea prietenului dvs. pe aplicația dvs. Facebook. Descărcarea fișierelor de pe computer la un dispozitiv mobil este disponibilă gratuit.

Aplicațiile Sunshine Mobile vă permit să descărcați fișiere de pe computer și, de asemenea, să le redați la distanță. Formatele acceptate includ AVI, MP4, MOV, MKV, M4V, WMV, MP3, FLAC, M4A și WAV. Sunshine se mârează fără probleme cu codecs.264, H.265, X264, XVID, DivX, Quicktime, AC3, AAC, DTS și alții.

Recomandat
Lasă Un Comentariu