Principal » Internet » UOKIK Sugestie a ajutat? Digital Polsat returnează bani pentru diapozitive din Euro 2016

UOKIK Sugestie a ajutat? Digital Polsat returnează bani pentru diapozitive din Euro 2016

Internet : UOKIK Sugestie a ajutat? Digital Polsat returnează bani pentru diapozitive din Euro 2016

Există o compensație pentru toți acești utilizatori Platformaiipla care, în loc Euro 2016 meciuri din plăcerea de înaltă rezoluție pentru a vedea slide-show de la meciurile în rezoluție mică. După Uokik, compania P a vorbit despre Polsat digital dezavantajat. Solorz-żatazdided pentru a da bani.

Mulți dintre cei care au plătit pachetul de acces Doeuro 2016 pe IPLI și apoi au experimentat probleme tehnice cu receptorul de transmitere pe Internet, au avut loc cu regiunea oficială a operatorului. Din informațiile pe care numele și pe paginile Facebook arată că, ca răspuns, plângerea în majoritatea cazurilor, Polsat digital a scăzut greutatea combinării, dar în același timp compensația propusă.

Alegerea a fost de a demisiona de la accesul la Polsat Sport 2 HD IPOLSAT SPORT 3 HD prin intermediul IPLA și pentru a reveni valoarea totală a accesului pachetului la Euro 2016, sau 30 de zile de acces liber la IPLA sport (oferit în mod normal, în prețul de la PLN 19.90).În mod implicit, sa considerat că, dacă depunerea unei plângeri nu propunerea relevantă într-o zi, va primi o rambursare pentru pachete.

Digital Polsat nu vrea să vorbească câți utilizatori au schimbat acest lucru banii sau chiar câți spectatori au raportat prin probleme. Vă va acoperi cu misterul comercial. Cu siguranță, totuși, a existat un număr mare, comparativ cu peste 400.000 de persoane, care au achiziționat pachetele de acces pentru Euro 2016. Prin urmare, puteți să vindeți mai mult decât capacitățile tehnice ale Polsat.

Probabil activitățile digitale Polsat împotriva clienților vor progresul decisement pe UOKiK în această privință, iar cazul va fi împărțit în oase.În opinia noastră, a fost găsită cea mai bună soluție în această chestiune.ro, care acum două săptămâni a scris despre plata bancnotelor ZAWREACIMING în calitate compatibilă cu calitatea video pe IPLI.Bancnotele sunt atât de pixelate încât contabilii nu știu dacă Topieniądze Dacă fluxul nostru - sa plâns anonim Zmyślonypracownowik Cyfrowy Polsat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu