Principal » Windows » SUGARSYNC4.1.0.2

SUGARSYNC4.1.0.2

Windows  : SUGARSYNC4.1.0.2

Sugarsync File Manager este o aplicație de client mic și multiplatforming SuGarsync, care permite sincronizarea și partajarea datelor cu alți utilizatori prin Internet.

Instrumentul combinat cu serviciul menționat mai sus este o alternativă excelentă la caracterul popular al dropbok-urilor. Într-un mod semnificativ, aceasta facilitează transferul de date la serverele externe, sincronizarea ulterioară a datelor cu orice computer și schimbul de prietenii lor, și semnificativă vă permite să lucrați cu fiecare dosar de pe disc, iar serviciul în sine nu are restricții privind dimensiunea datele transferate. Managerul de fișiere SuGarsync acceptă servere proxy și vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a defini o rată de transfer de date pentru a nu interfera cu alte programe utilizând o conexiune la internet. Transferul de date se efectuează utilizând TLS (Protocolul de securitate pentru stratul de transport) și sunt stocate într-o formă criptată (utilizând un algoritm de 128 de biți AES).

Un avantaj important al managerului de fișiere SuGarsync este o operațiune simplă. Aplicația este disponibilă pentru sistemele de operare Windows și Mac OS, dar gestionați contul dvs. în serviciu, de asemenea, de la un smartphone cu Android, o ediție mobilă a Windows, Symbian, iPhone, iPad sau BlackBerry, și chiar un client Microsoft Outlook Mail. Sincronizarea datelor poate fi efectuată cu orice computer care se conectează la contul din SuGarsync.

De la managerul de fișiere SuGarsync, obținem acces la mai multe foldere pe care nu le vom găsi în soluții competitive. Directorul de bază este servieta magică, în care sunt stocate toate datele transmise și care urmează să fie sincronizate. Dosarele partajate conțin două subfoldere: împărtășite cu mine și deținute de mine, unde există liste enumerate în mod adecvat pentru alții și cele puse la dispoziție de noi. La rândul său, fotografiile mobile sunt o locație la care putem (dacă îl permitem) fotografii automate luate cu un telefon cu Sugarsync, arhivă web, care a lovit backup-urile de date și fișierele șterse pentru stocarea fișierelor șterse.

Recomandat
Lasă Un Comentariu