Principal » Internet » Sublimă Text 3: Acesta este sfârșitul beta, iată prima ediție stabilă

Sublimă Text 3: Acesta este sfârșitul beta, iată prima ediție stabilă

Internet : Sublimă Text 3: Acesta este sfârșitul beta, iată prima ediție stabilă

Unul dintre editorii de fișiere selectați de bunăvoie de către programatori, textul sublim are o actualizare mare. O versiune stabilă marcată cu numărul 3 tocmai a fost pusă la dispoziție. În ceea ce privește problema anterioară, programul trebuie să fie mai bine literalmente în toate privințele, chiar mai facilitează activitatea zilnică a persoanelor asociate codului.

Toate modificările sunt de fapt foarte multe și se aplică practic fiecărui aspect al aplicației, începând cu apariția, la funcționarea și efortul de eficiență. Ce poate fi vizibil pentru utilizatorii deja la început această nouă pictogramă și o culoare de interfață. A fost implementat, de asemenea, un nou motor de colorat sintaxă, bara de atingere pe MacOS și atingerea în Windows.

Autorii acordă, de asemenea, atenție, printre altele, o mai bună funcționare a unei funcții de ortografie, o funcționare mai eficientă a liniilor automate sau o mai bună adaptare a interfeței pentru ecrane de înaltă rezoluție. Textul sublim 3 trebuie, de asemenea, să fie clar mai rapid decât versiunea marcată cu numărul 2 și în fiecare aspect: Pornirea programului, deschiderea fișierelor, derulând conținutul sau înlocuirea cuvintelor în document.

Merită adăugată că abilitatea de a utiliza versiunea completă a textului sublim 3 se referă nu numai la clienții noi, ci și toți cei care au cumpărat o licență pentru textul sublim 2 (din februarie 2013). Pentru proprietarii cheilor mai vechi, posibilitatea de a cumpăra actualizări.

Textul sublim 3 este disponibil pentru Windows, Linux și MacOS. Cea mai recentă versiune este acum disponibilă pentru descărcare din baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu