Principal » Windows » Stiluri2.1.0.3

Stiluri2.1.0.3

Windows  : Stiluri2.1.0.3

Stiluri Acest editor foto care vă permite să aplicați fotografiilor care interpretează ferm filtrele pentru a atinge efectele similare cu pictura. Este un computer echivalent cu aplicația Prisma populară, care este disponibilă pe platformele mobile. Stilurile manipulează, de asemenea, animație în format GIF și chiar pe filme mai lungi.

Pentru a utiliza programul pentru a trage pe ecranul său grafic pe care doriți să îl editați. Avem 29 de filtre, care diferă unul de celălalt și de nivelul de interferență în apariția fotografiilor. Le alegem de la panou din dreapta, unde sunt disponibile mici miniaturi. Înainte de editare, puteți utiliza opțiunea de menținere a culorilor, care va afecta efectul final în același efect (în consecință, aplicația va permite mai puțin de 60 de tipuri de suprapuneri pentru o singură fotografie).

Algoritmul de editare a fotografiilor utilizează rețele neuronale și inteligență artificială, inclusiv multe analize ale datelor deja înregistrate din memoria calculatorului, ceea ce poate duce la o acțiune relativ liberă (o fotografie a piesei de prelucrat poate fi chiar și o duzină de secunde).

Atenţie!

  • Cel puțin 4 este necesar pentru o funcționare eficientă și recomandată de peste 8 GB de memorie de operare.
  • Versiunea de testare a programului plasează logo-ul producătorului în colțul din dreapta jos al imaginii rezultate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu