Principal » Internet » Stiluri precum Prisma: Efecte de pictură pentru fotografii acum și pe un desktop

Stiluri precum Prisma: Efecte de pictură pentru fotografii acum și pe un desktop

Internet : Stiluri precum Prisma: Efecte de pictură pentru fotografii acum și pe un desktop

Aplicarea filtrelor pentru fotografii și recent, de asemenea, filme, în special cele din smartphone și publicate pe Facebook sau Instagram, în ultimii ani au devenit un element de aproape obligatoriu. Fotografiile de efecte nu numai adaugă caracterul, dar adesea permit, de asemenea, fotografiile lipicioase - aparent - face o lucrare mică de artă. Un fel de descoperire pe aplicațiile pieței mobile pentru fotografiile de înfrumusețare folosind filtrele a devenit Prisma. Acest program care a schimbat modul de gândire la filtre, oferind o astfel de suprapunere care poate imagini vecine pentru imagini pictate. Acum, cu filtre similare, pot folosi, de asemenea, computere personale care ajung la aplicația stiluri.

Chiar și fotografia aparent neinteresantă poate deveni un interesant "pictura "

Utilizatorul ajunge la dispoziția a 29 de tipuri diferite de capace, iar pentru fiecare dintre acestea este posibil să decideți dacă procesul de editare este de a păstra fotografiile color originale. Pentru o fotografie, putem crea aproape 60 de efecte unice, pornind de la colorarea tonificată și chiar alb-negru, pe culori vii. La fel ca în cazul Prisma, suntem obișnuiți să operăm inteligența artificială și rețelele neuronale. Efectele activităților complexe sunt fericit: programul vă permite să obțineți diferite și mai presus de toate elementele grafice atractive. De asemenea, sunt acceptate animații și videoclipuri GIF.

Opțiunea Conservarea culorii originale va primi două rezultate diferite pentru același filtru

Există, de asemenea, unele dezavantaje aici. Versiunea gratuită a programului se alătură fiecărei fotografii a filigranului - acest lucru nu ar trebui să fie un obstacol mare (în cele din urmă putem cumpăra o versiune completă și să decidem pe cont propriu, indiferent dacă vrem să vedem un marker pe fișierele de rezultate). Mai mult scorch poate accelera performanța aplicației în timp ce. Pe prelucrarea o fotografie va veni să aștepte chiar și o duzină de secunde, și nu uitați că de data aceasta va depinde în plus de rezoluția imaginii și tipul de filtru.

Există, de asemenea, filtre în culori tonifiate și alb-negru

Cererea se bazează în mare parte pe o analiză a performanțelor anterioare în timpul editării, făcându-l un element de operațiuni-cheie de acțiune de întârziere sunt citite și scriere a datelor din memoria (performanța procesorului, în cele mai multe cazuri, nu ar trebui să fie limitată). Producătorul sugerează că are cel puțin 4 și de preferință peste 8 GB de memorie de operare. Despre cât de multe informații sunt salvate, puteți vedea, de asemenea, analizând conținutul RAM pe o bază în curs de desfășurare; Nu vă sperie dacă stilurile vor lua întregul spațiu liber disponibil - după editarea fotografiei, acesta va fi respins imediat.

Stilurile pot fi descărcate de pe baza noastră de software. Aplicația a fost pregătită numai pentru platformele cu 64 de biți. Producătorul nu informează dacă intenționează să existe cu programul său și pe platformele mobile. Cu toate acestea, având în vedere poziția de frunte a prismei în acest sens, nu pare a fi o operațiune eficientă din punct de vedere al costurilor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu