Principal » Internet » Zona Retro Pixel Heaven: calculatoare neobișnuite și console

Zona Retro Pixel Heaven: calculatoare neobișnuite și console

Internet : Zona Retro Pixel Heaven: calculatoare neobișnuite și console

Spuneți că Pixel Heaven este o petrecere vibrantă, cum să spunem că Wolfenstein a fost primul FPS. Totul se potrivește cu totul, dar dar un borcan. Nu există stele pe YouTube 'și multe mii sau premii. Există stele demosecente și joc de jocuri.

Un depozit de autobuz pe Zoliborz verde a asigurat un climat industrial, sufocant și umed, dar stilistic adecvat. În Jocurile și Zona Retro Jocuri puteți petrece toată ziua, nici măcar să mergeți la o altă parte a festivalului. Vizitarea, am reîmprospătat, printre altele ", Super Mario Bros.", " Contra ", " Galaga "(da, am avut Pegasus). Nu toate bine început - "contra " după ani nu mai trag. În spatele acelui lammer în "River Ride " joacă la fel ca acum 25 de ani.

64 de fețe de pong

Pong este un joc banal, dar are ceva special: o variantă de control analogică pe care trebuie să o rotiți pentru a vă deplasa "paleta". În timpul pixelului cer am găsit câteva hardware pe care puteți juca Pong. Cel mai interesant tabel, sub vârful căruia se mișcă "paletele fizice ", iar butoanele mari cu logo-ul ATARI sunt folosite pentru a controla. Întregul are un blat de sticlă și o lumină de fundal cu LED-uri. Aș putea avea o astfel de bancă.

[1/2

În plus față de acest tabel ați putea juca Pong pe trei console de acasă. Binatone TV Master Mk IV este o consolă cu patru jocuri sportive, populare în Marea Britanie la sfârșitul anilor șaptezeci (premieră în 1977). Consola oferă o imagine alb-negru și poate funcționa pe baterii sau pe sursa de alimentare. Varianta neagră a fost, de asemenea, de pe piață.

[1/2 Binatone TV Master MK IV

Aproape de am găsit Intertoron electronic video 3000 consola. Acesta este un sistem german de la 1978, bazat pe un popular extrem de popular AY-3-8500 - un cip american, generând jocuri de pong. Specialiștii estimează că acest aspect poate fi găsit în cel puțin 500 de console de modele. Deoarece nu există subtitluri, dar numai pictograme, a fost vândut în întreaga lume.

INTERTON ELECTRONIC VIDEO 3000 consola

Am lăsat cele mai bune la sfârșit. Înainte de tine, singura consolă de jocuri poloneze! Ameprod TVG-10 a fost produsă în Plante Elwro, producția de serie a început în 1979.

Consola are două controlere rotative și 6 jocuri (tenis, hochei, suc de fructe, pelotă și două versiuni de filmare la destinație) a căror viteză poate fi compensată cu butoane. Aceasta este o altă jucărie utilizând aspectul AY-3-8500. De asemenea, acordați atenție posibilității de a plasa controlerele în bokele de pe părțile laterale ale consolei. Puteți vedea că construcția de locuințe a crezut despre cineva.

[1/2 Ameprod TVG-10

Gardienii din Hardware-ul Retro Zone mi-au spus că nu există nici o certitudine la care anul a durat producția - probabil până în 1984. Peste 100.000 de exemplare ale acestei console au venit la casele poloneze. Cu această producție, este ciudat că eu văd această consolă, atât de rare.

În doom numai pe Mac

O mulțime de jocuri au fost emise pentru computerele Apple. Primul lucru care îmi vine în minte este „Prince of Persia “, ci pe Pixel cer acest titlu cult a fost lansat pe PC-uri. Pe gură, a fost instalat Doom.

Așa cum a venit primul Apple Macintosh Performa 6214CD. Acest model a fost vândut cu software-ul studențesc, iar casa sa semi-detașată (Performa 6200CD) a fost direcționată către afaceri. Acest model a fost produs în 1995 și 1996. Acest Mac are un procesor de 75 MHz sincronizare (PowerPC 603), 8 MB RAM cu posibilitatea extinderii la 64 MB 72 pini oase SIMM, o placă grafică integrată (640 x 480) și un disc 1 GB unitate. Unitatea optică X4 și modemul extern. A fost vândut cu Mac OS 7.5.1, cântărește 8,6 kg.

Apple Macintosh Performa 6214CD

Al doilea Mac din Zona retro ma atras cu o tastatură. Am o slăbiciune pentru tastaturile sparte în stilul Microsoft Natural și asta arăta. A fost conectat la puterea Macintosha G3 233 - unul dintre ultimele modele bej de computere personale Apple 'a. Acesta este un model din noiembrie 1997. Lisindu-l cu doi ani mai vechi Macintoshem Performa 6214CD arată cât de repede s-au dezvoltat computerele în această perioadă.

Power Macintosh G3 233 a fost produs în 1997 și 1998. Viteza ceasului procesorului este de 233 MHz, așa cum sugerează și numele. Procesorul PowerPC 750 (G3) a fost utilizat aici. Ca un standard, a avut 32 MB RAM, în conformitate cu Apple „și tratate cu 192 MB, dar neoficial cunoscut că el ar putea ocupa de până la 768 MB de memorie de operare. Prelucrarea grafică a fost ocupată de cartea ATI 3D RAGE II +, discul avea o capacitate de 4 GB și a fost posibilă înlocuirea acesteia pentru mai mare. Mașina ar putea avea un modem de 56k, dar a avut deja un cuib Ethernet 10base-T (RJ-45).

Apple Power Macintosh G3 233

Un pic mai departe am găsit un Powerbook G4 cu același joc. Am avut un model similar de ceva timp și nu cred că ar fi mult timp în urmă. Poate că nu țin eu și echipamentul de 14 ani este deja "retro "? Powerbooke în astfel de carcasă au fost produse între 2001 și 2006. În ceea ce privește vremurile lor, erau foarte subțiri. Acestea au fost ultimele computere cu procesoare PowerPC. Succesorii lor sunt Macbook Pro, în care au fost deja asamblate procesoare Intel.

Apple Powerbook G4 (12 ")

Cunoscute și necunoscute

Lângă consola, care sunt bine cunoscute, ca versiunile mai vechi ale PlayStation și un mare SNES, au susținut pe cei pe care nu l-am mai văzut în altă parte sau au avut ocazia să le joci. După cum am menționat, în copilăria mea am avut Pegasus, care lipsea în circumstanțe inexplicabile și am un sentiment uriaș pentru jocurile Nintendo. O altă consolă mea era deja Xbox 360.

Nintendo GameCube trăiește sa dovedit a fi o consolă foarte frumoasă. Cubul are dimensiuni plăcute. Culoarea carcasei nu este acceptabilă pentru jucătorul contemporan (carcasa neagră a fost de asemenea disponibilă), dar uita-te la acest controler

..

Cum nu puteți juca pe el? În ciuda vârstei, sa dovedit a fi foarte confortabil, chiar mai confortabil decât tampoane contemporane pentru oameni despre labe de urs în loc de o mână. Un buton mare "A " verifică perfect la sărituri.

Consola nu este extrem de veche. Premiera in Japonia a fost pe 14 septembrie 2001 și, de asemenea, a ajuns la casele poloneze, dar într-un fel ratat (toate fondurile disponibile doar am cheltuit pe clișee, hârtie și reactivi).

[1/2 Gamecube

Amstrady este exotic pentru mine - nimeni de la prieteni nu a învățat despre existența lor destul de târziu și nu am idee ce puteți juca pe ele. Cu cât mi-a surprins mai mult existența unei console de Amstrad GX4000. Producătorul britanic a încercat să existe pe piața electronică de divertisment în 1990, cu un efect slab. Consola nu a fost suficientă, producția a durat mult timp, revista nu a scris despre ea și jucători sau a avut o consolă Nintendo sau să aștepte unitatea Sega Mega. Îmi amintesc anunțurile sale în televiziune germană și nu sunt surprins deloc.

[1/2 Amstad GX4000

Controlorul la Atari Jaguar din 1993 ma surprins cu comoditate. Știam despre existența acestei console, dar pentru prima dată când aș putea să o joc pe ea. De la o distanță, părea un volum, dar în mâinile mele se află perfect, iar butoanele nu provoacă nici o problemă chiar și în dinamică "Temperatura "

Atari Jaguar

Este păcat că au fost atât de puține jocuri pe Jaguar. Ar fi un mare concurent al Super Nintendo Divertisment System, dacă nu pentru erorile Atari, care în cele din urmă a condus compania să cadă.

Titlul celui mai rău controler de eveniment va primi un monstru Segi de la mine. Nu am putut duce la al doilea nivel „Sonica 2 “ de pe Sega master System II, pentru că Teuta a fost scăldată în pielea degetului mare stâng. Nu recomand.

[1/2 Nemesisul meu

În cele din urmă, am câteva poze cu echipamente bine-cunoscute și necunoscute pentru tine. Vă încurajez, de asemenea, să rezolvați testul, pregătit în timpul cerului pixelului.

[1/2 Zhan 286, nu știu nimic mai mult
[1/2 Atari mega 1, 1987-?
[1/2 Vreau. Acest. televizor!
[1/2 "Cernobilite " sau "straturi de frică 2 "? "Groază japoneză sau americană?

Voi merge un an? Voi cu bucurie din nou cu Piotr și în Barnaba „Contra “, voi asculta prezentări despre jocurile transured sau dezbateri despre superioritatea Sierry nad Lucasarts. Starea mea pe Pixel Heaven a aranjat ocazia de a-mi asculta stăpânul personal. Este vorba despre Tadeusz Baranowski, căruia i-am benzi desenate vin înapoi în ziua de azi. Aș dori un alt loc. Depozitul are o atmosferă minunată, dar nu există aer condiționat și o băltoacă în zona cu "curcanii " aburită :-).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu