Principal » Internet » Forma: Formarea Run & Ride

Forma: Formarea Run & Ride

Internet : Forma: Formarea Run & Ride

Frava: Rularea pieselor, Ciclism & Înot este o aplicație pentru a monitoriza activitatea fizică. După cum sugerează și numele, este conceput pentru persoanele care alerg, plimbând o bicicletă sau înot, dar nu numai. Cu această aplicație vom afla ce distanța am rămas așa cum ne-a dus timp și, de asemenea, comparăm rezultatele obținute cu prietenii.

Înregistrarea activității fizice

Deși aplicația este foarte asemănătoare cu NP. Endomondo, funcționează puțin diferit și se concentrează în principal pe 3 discipline sportive specifice. Strava utilizează, de asemenea, GPS pentru a urmări locația noastră și pentru a se baza pe acest lucru specifică viteza și distanța. Datele de instruire includ, de asemenea, informații de înclinare, cel mai scăzut și cel mai înalt punct, precum și înregistrări de la posibile senzori suplimentari. Traseul învins este prezentat sub forma unei hărți.

Competiții privind aceleași segmente

În cazul acestei aplicații, distanța a fost împărțită în așa-numitul. Segments. Putem crea noi sau folosim segmentele create de alți utilizatori. Aplicația colectează statistici din fiecare segment și le permite să se compare cu rezultatele altor utilizatori. Datorită acestui lucru, suntem capabili să provocăm alți oameni activi din punct de vedere fizic și să concurez pe aceleași episoade. În plus, concursurile internaționale sunt disponibile în aplicație. Veți fi la fel de mulți kilometri cât mai mulți kilometri într-o lună dată. Strava vă permite, de asemenea, să căutați prietenii dvs. utilizând contul dvs. Facebook.

Cele mai importante caracteristici ale aplicației:

  • Cerere gratuită pentru monitorizarea activității fizice
  • Activități de înregistrare și statistici cu acestea legate
  • Concurență privind segmentele selectate
  • Sprijin pentru cea mai populară activitate fizică
  • Abonament plătit cu capabilități extinse

Recomandat
Lasă Un Comentariu