Principal » Internet » Stopklatka News1.2

Stopklatka News1.2

Internet : Stopklatka News1.2

Stopklatka News este o versiune mobilă a site-ului pe care sunteți publicat.și. Articole pe lumea filmelor. Datorită acestuia, puteți fi actualizat cu știrile de turnare, filme sau evenimente emergente legate de festivalurile de film.

Din păcate, o duzină de secunde după prima lansare vă puteți simți nesatisfăcuți atunci când arată cât de mic este disponibil conținutul site-ului de la această aplicație. Opțiunile disponibile vor găsi cu siguranță destinatarii, dar după o aplicație de serviciu mare se așteaptă mult mai mult, chiar și în ciuda numelui care sugerează o ofertă mică, deoarece portalul StopKlatka are NP. O bibliotecă imensă de film, în care accesul pare a fi ceva evident. La citirea articolului selectat, este posibilă îmbunătățirea formularului de afișare a textului prin creșterea sau scăderea dimensiunii fontului

..

Și aceasta este în esență singura funcție pe care am reușit să o subliniem. Nu puteți acuza acțiuni proaste, în principal pentru că nu este foarte mult ceea ce este greșit într-un astfel de produs simplu. Din păcate, ei nu numai că nu își încântă capabilitățile, ci și un site vizual ineditiv.

Stopklatka este un serviciu mare, iar aplicațiile mobile actuale au un potențial de dispută, așa că vom aștepta dezvoltarea și actualizările, numărăm introducerea unor noi caracteristici și reîmprospătarea aspectului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu