Principal » Android » Opriți COVID - Protego Safe4.13.0

Opriți COVID - Protego Safe4.13.0

Android  : Opriți COVID - Protego Safe4.13.0

Protego este o aplicație guvernamentală creată pentru nevoile luptei pandemice de coronavirus, care în ipoteză este de a informa utilizatorii, indiferent dacă au fost în imediata proiecție a persoanelor care sunt bolnavi pe COVID-19. În prima ediție a Protego, nu oferă încă această funcție, dar vă permite să verificați dacă utilizatorul se află într-un grup de risc bazat pe posibilele sale simptome.

Sunt într-un grup de risc?

Pentru a verifica Protego, indiferent dacă sunteți o persoană într-un grup de risc, faceți un test creat pentru Coronavirus. Răspunzând la câteva întrebări, utilizatorul va afla dacă ar trebui să-și facă sănătatea și igiena mai mult decât de obicei. În plus, în aplicație a existat o bază de date despre sfaturi privind comportamentul adecvat - programul vă va spune cum să renunțați și de ce este important să vă spălați mâinile frecvente.

Un jurnal de sănătate valoros în timpul analizei bolii

Un element important este un jurnal de sănătate în care utilizatorul își poate înregistra periodic simptomele posibile. În viitor, aceasta trebuie să o ajute mai ușor de a analiza dezvoltarea bolii și de a detecta momentul în care ar fi putut fi infectat coronavirusul. Creatorii adaugă că această caracteristică este, de asemenea, valoroasă din punctul de vedere al medicilor care pot utiliza informațiile conținute în ea pentru a analiza un caz specific - mai ales dacă utilizatorul este bolnav cronic și acceptă în mod regulat diverse medicamente.

Caracteristici cheie de aplicare:

  • Oficial, cererea guvernamentală pentru combaterea coronavirusului
  • Vă permite să evaluați dacă utilizatorul este în grupul de risc
  • Funcția Jurnal de sănătate pentru înregistrarea posibilei simptome

Recomandat
Lasă Un Comentariu